CARSNEWS
NEW MODELS

Δείτε τον Ken Block να ντριφτάρει ένα Ford F-450 των 4 τόνων! (Video)

Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να ντριφτάρει στα χέρια του Ken Block. Όπως βλέπουμε στο video στην αρχή ακόμα και ο ίδιος έχει αμφιβολίες αν αυτό το τέρας, το σχεδόν 4 τόνων F-450 pick-up, μπορεί να κάνει και αυτό τις συνήθεις χορευτικές φιγούρες.

Πρόκειται για το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί για να σέρνει τα τρέϊλερ με τα άλλα αγωνιστικά του μοντέλα. Στην αρχή σκέφτεται να ντριφτάρει μαζί με το τρέϊλερ, κάτι που απορρίπτει σχετικά γρήγορα. Και έτσι μένει το θηριώδες F-450 για να περάσει την ώρα του διασκεδάζοντας και καίγοντας λάστιχα.

Στην αρχή του video ακούμε τον Block να σκέφτεται πως θα μπορούσε να βάλει ένα χειρόφρενο στο φορτηγάκι. Όμως τελικά αποφασίζει να το κάνει χωρίς αυτό το βοήθημα και μόνο με τα 450 άλογα από τον τεράστιο V8 diesel κινητήρα των 6,7 λίτρων.

Αν και τα διπλά πίσω λάστιχα και το μεγάλο βάρος δημιουργούν υπόνοιες ότι θα δυσκολευτεί, όπως βλέπουμε τελικά (πηγαίνετε το video αν βιάζεστε λίγο μετά το 6ο λεπτό) ο μεγάλος μάστορας του drift καταφέρνει να το φέρει στα μέτρα του και να κάνει διάφορα κόλπα σε ένα ανοιχτό χώρο όπου μπορεί να βολευτεί το τεράστιο F-150.

Όπως λέει μετά το τέλος της παράστασης, η αργή απόκριση του turbo στον κινητήρα και η ομαλή απόδοση της δύναμης δεν συνάδουν με τις τεχνικές του drifting. Η τρίτη σχεση στο κιβώτιο ήταν η καλύτερη δυνατή αν και το να κάνεις τέτοια πράγματα με ένα φορτηγό αξίας 100.000 δολαρίων (τιμή υπερβολική ακόμα και για την Αμερική) μάλλον είναι εκτός πραγματικότητας.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέες μπαταρίες της Samsung υπόσχονται αυτονομία 800 χιλιομέτρων

cars

Έρευνα στην FCA για τις εκπομπές ρύπων στους diesel της

cars

Γιατί δεν θα υπάρξει ποτέ μια “γυναικεία” Ferrari

cars

Νέο ηλεκτρονικό σύστημα από την Audi

cars

Η FCA θα πάρει δάνειο ύψους 6,3 δισ. ευρώ από το ιταλικό κράτος

cars

H Porsche επισημαίνει τα highlights της Taycan (video)

cars

Citroen Ami for All: Η πρωτοποριακή λύση για ΑμεΑ

cars

Scissor doors για τη νέα Corvette!

cars

Παγκόσμιος… Bagnaia!

cars