CARSNEWS
NEW MODELS

Δείτε το σποτ- αναγγελία του νέου Hummer με τον LeBron James

Μετά το πρώτο teaser του νέου, ηλεκτρικού Ηummer, όπου η General Motors μας έδειξε την old school μάσκα του η αμερικάνικη εταιρεία προχώρησε στο δεύτερο βήμα. Το διαφημιστικό σποτ που προβλήθηκε στα πλαίσια του Super Bowl.

Και επειδή οι διαφημίσεις που προβάλλονται στο Super Bowl δεν είναι μόνο ότι πιο ακριβό υπάρχει στις ΗΠΑ από πλευράς διαφημιστικού χρόνου είναι και υπερπαραγωγές.  Για την περίσταση στο σποτ αναγγελίας του νέου Hummer δεν πρωταγωνιστούσε κανένας λιγότερος από τον super star του NBA, τον LeBron James. Ο οποίος πρόβαλε με τη σειρά του την «ήσυχη» επανάσταση.

Το νέο Hummer, που θα ενταχθεί στη γκάμα της GMC, θα παρουσιαστεί επίσημα στις 20 Μαΐου, οπότε μέχρι τότε σίγουρα θα αποκαλυφθούν πιο πολλά στοιχεία και δεδομένα του. Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως αρχικά θα παρουσιαστεί ως pickup -ο λόγος είναι η δημοτικότητα της συγκεκριμένης κατηγορίας στις ΗΠΑ.

 Το σύστημα πρόωσής του θα αποδίδει 745 kW ή το εντυπωσιακό νούμερο των 1.000 PS, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η τιμή της ροπής του των 15.600 Nm, που ανάλογή της μάλλον δεν έχει υπάρξει ξανά στην αυτοκινητοβιομηχανία. Το ηλεκτρικό Hummer, παρά το βάρος του, θα είναι και εντυπωσιακά γρήγορο, μιας και η GMC αναφέρει πως το 0-60 mph θα διαρκεί μόλις τρία sec.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Διέρρευσε η νέα BMW Σειρά 2 Coupe. Πέφτουν κεφάλια στο Μόναχο.

cars

Κλέβει την παράσταση το ανανεωμένο Genesis G70

cars

Με συμβατικό κινητήρα το Nissan 400Z – τουλάχιστον αρχικά

cars

Τι συνέβη όταν τρία μονοθέσια σημείωσαν τον ίδιο χρόνο στις κατατακτήριες; (videos)

cars

Αυτό είναι το νέο Skoda Rapid των 11.800 ευρώ

cars

Volkswagen e-Golf και ID.3 στην 85η ΔΕΘ

cars

Το Τ.50 του Gordon Murray θα ζυγίζει λιγότερο από έναν τόνο;

cars

Επιστρέφουν η Κωνσταντινούπολη και οι θεατές!

cars

Τριάδα BMW M4 και bonus η ισχυρότερη i4 με 530 PS!

cars