CARSNEWS
AUTONEWS

Δεν έχεις πιει καφέ αν δεν προέρχεται από αυτή την καφετιέρα!

Είτε είσαι φτωχός, είτε ανήκεις σε αυτό που λένε “μεσαία τάξη”, είτε είσαι πλούσιος, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να απολαύσεις έναν καφέ. Μπορείς να τον κάνεις σπίτι σου ή να τον πάρεις απ’ έξω αλλά όπως και να φτάσεις στο σημείο να κρατάς ένα ποτήρι καφέ στο χέρι σου, αυτός δεν θα είναι ποτέ εξίσου καλός με το νέκταρ που παράγει η Espresso Veloce RS Black Edition.

Μία δημιουργία της Super Veloce που εδρεύει στη Ν. Αφρική και έχει σχεδιαστεί ώστε να μοιάζει με έναν αερόψυκτο, επίπεδο, εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα, όπως αυτόν που θα βρίσκαμε στο πίσω μέρος μίας 993 Porsche 911. Για την κατασκευή της δε, έχουν χρησιμοποιηθεί “απλά” υλικά όπως το ανοξείδωτο ατσάλι και το αλουμίνιο, καθώς και “εξωτικά” όπως το τιτάνιο και τα ανθρακονήματα ενώ σε αντίθεση με την “βασική” έκδοση της καφετιέρας, εδώ έχει χρησιμοποιηθεί ένα μαύρο ματ χρώμα που την κάνει να φαίνεται σαν κάποιου είδους συσκευή που θα χρησιμοποιηθεί από τον “κακό” της ταινίας. Μην σε ξεγελούν τα ελαφριά υλικά που προανέφερα όμως, καθώς η Espresso Veloce RS Black Edition ζυγίζει 21,5 κιλά!

Θα είμαι ειλικρινής. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την ποιότητα του καφέ που παράγει η εν λόγω συσκευή αλλά κρίνοντας από την εμφάνιση και μόνο, η πιο πρόσφατη δημιουργία της Super Veloce είναι κάτι το εξαιρετικό. Τόσο, που αν είχα τα €10.200 που απαιτούνται για να την αποκτήσω και ήμουν ένας από τους 993 τυχερούς που θα προλάβουν, θα έπειθα τον εαυτό μου ότι κάνει τον καλύτερο καφέ του κόσμου!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Skoda. Άλλο iV και άλλο e-TEC

cars

Hyundai Tucson 1.6 Turbo 48V Hybrid 180 PS. Aπτή απόδειξη υψηλών δυνατοτήτων

cars

Ford. Ανανεωμένη στο «The Mall Athens»

cars

Nissan. Tα ρομπότ της κατασκευάζουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων

cars

Η Porsche παρουσιάζει για πρώτη φορά την 55one “Little Bastard”.

cars

Renault Kadjar 1.3 TCe 140hp Sport Edition. Διαθέσιμο από 22.980 Ευρώ

cars

TOGG C-SUV. Το πρώτο τουρκικό αυτοκίνητο θα είναι και ηλεκτρικό!

cars

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το διεστραμμένο σιωνιστικό καθεστώς θα τιμωρηθεί, λέει ο Αλί Χαμενεΐ

cars

Mercedes-Maybach GLS 600. Η γερμανική εκδοχή της υπερ-πολυτέλειας.

cars