CARSNEWS
F1 & RACES

Δεν βλέπει τον εαυτό του στη Ferrari o Verstappen

Μπορεί οι πρόσφατες δηλώσεις από το στρατόπεδο της Ferrari να φαντάζουν αποτρεπτικές για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Max Verstappen το 2021 αλλά φαίνεται πως και η άλλη πλευρά έχει παρόμοια άποψη.

Με την άτυπη κόντρα να έχει ξεκινήσει με πρόσφατα σχόλια του ταλαντούχου Ολλανδού σχετικά με τη νομιμότητα των κόκκινων μονοθεσίων και να μη δείχνει να ολοκληρώνεται. Αν και για τον οδηγό της Red Bull Racing ο λόγος για τον οποίο αυτή η συνεργασία φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη είναι άλλος.

Συγκεκριμένα ο Charles Leclerc, ο εντυπωσιακός Μονεγάσκος που επισκίασε φέτος τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Sebastian Vettel. Πως λοιπόν θα πετύχαιναν οι Ιταλοί σωστή διαχείριση σε ένα τέτοιο δίδυμο οδηγών;

«Δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο το 2021. Τα πάω καλά με τον Charles, έχουμε σκληρές μάχες αλλά αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς. Δεν νομίζω πως επηρεάζει με οποιοδήποτε τρόπο εκείνος το αν θα βρεθώ στη Ferrari. Όμως δεν πιστεύω πως θα συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν πρέπει να έχεις δύο υποτιθέμενα Νο1 στην ίδια ομάδα, έτσι δεν είναι;», είπε με νόημα ο 22χρονος.

Μέχρι πρότινος, ο Verstappen φερόταν στο στόχαστρό τόσο της Scuderia όσο και της Mercedes ενόψει 2021. Από την πλευρά της, η Red Bull Racing θα κάνει ότι μπορεί για να τον κρατήσει στις τάξεις της, με τη φετινή «αντεπίθεση» της Honda σε ότι αφορούσε στην απόδοση και την αξιοπιστία των υβριδικών της μηχανών, να αποτελεί αρωγό για τις αποφάσεις του ταλαντούχου οδηγού για το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη

Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)

Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher

--

Related Articles

F1 News: Oscar Piastri Reveals New Helmet For Australian GP Home Race

cars

O κορωνοϊός δεν θα πατήσει ξανά φρένο στην F1

cars

Όταν η McLaren ήθελε δίδυμο Hamilton-Vettel

cars

To Instagram «μαρτύρησε» το νέο όνομα της Scuderia AlphaTauri

cars

Ralf Schumacher: Ο Leclerc «σκότωσε» τον Vettel

cars

Τα αθλητικά στην TV – Αθλητικός Κόσμος / Αθλητικά Νέα / Ειδήσεις / Sport

cars

‘Definitely the plan’ for Ricciardo to return in Austin

cars

F1 GP Πορτογαλίας: Pole στο νήμα για τον Hamilton!

cars

F1 GP Μ. Βρετανίας: Ξανά Verstappen FP2

cars