CARSNEWS
NEW MODELS

Δεν υπάρχει αυτή η Ford Mustang Shelby Super Snake!

Μία τόσο κακισμένη Shelby θα μπορούσαμε κάλλιστα να την δούμε στο επόμενο Fast and Furious και στα χέρια του σκληρού Toretto. Προς το παρόν ανήκει στον ψηφιακό κόσμο των renderings με την υπογραφή ενός ακόμη σπεσιαλίστα του είδους, τον HugoSilva Designs.

Όπως μπορούμε να δούμε την προσοχή τραβά το πρησμένο αμάξωμα που δείχνει να έχει αλλάξει ολοσχερώς και με τους τροχούς να μπαίνουν προς τα μέσα και με μικρό αέρα από τους θόλους. Ο μπροστινός προφυλακτήρας θυμίζει κάτι από.. γκρέιτερ, η μάσκα είναι ακόμη πιο εμφατική ενώ το καπό δεν θα μπορούσε να έχει δύο έξτρα εισαγωγές αέρα.

Φυσικά από το πίσω μέρος θα ήταν αδύνατο να απουσιάζει μια μεγάλη φτερούγα με δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης της. Υπάρχουν δύο οβάλ εξατμίσεις ενώ θα μπορούσε να υπάρχει ένας πιο αγωνιστικός διαχύτης. Ποιος ξέρει, ίσως ο καλλιτέχνης να μην είχε περισσότερο χρόνο και να αποφάσισε να τελειώσει το έργο του στα γρήγορα.  

Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως σε αντίθεση με τo rendering η Shelby ως έκδοση Super Snake υπάρχει. Έστω και λιγότερο τουμπανιασμένη από τις ψηφιακές εικόνες που βλέπετε. Και κάτω από το καπό της έχει τον γνωστό πεντάλιτρο V8 που για την περίσταση αποδίδει 720 PS και με μια αναβάθμιση φτάνει έως τους 836 PS!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

«Παγώνει» η εξέλιξη των κινητήρων της η Formula 1

cars

Έτσι «αγόρασε» τη θέση του στη Williams ο Latifi

cars

H Jaguar θα παρουσιάσει ένα νέο, πιο μικρό και προσιτό ηλεκτρικό μοντέλο

cars

Η Red Bull «πρόδωσε» το μυστικό της για γρήγορα pit stop (video)

cars

Η McLaren θα κατασκευάσει λιγότερες Elva

cars

H Opel αποκαλύπτει το hi-tech εσωτερικό του επόμενου Mokka

cars

Η Nikola θέλει να συνεργαστεί με τη Hyundai

cars

Ακυρώνεται το εργοστάσιο της BMW στη Ρωσία

cars

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φινάλε στο Βέλγιο, Κροατία αντί Γερμανίας θέλει ο Todt!

cars