CARSNEWS
NEW MODELS

Δεν υπάρχει αυτό το καταπληκτικό RS7-R με την υπογραφή της ABT

H ΑΒΤ είναι ο βασικός επίσημος βελτιωτής των Audi στην Ευρώπη έχοντας κατά καιρούς επιδείξει πολλές ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με το RS7 και το πρώτο πακέτο που προσφέρει η ABT για την ναυαρχίδα στην γκάμα των Sportback.

Ξεκινώντας κάτω από το καπό ο twin-turbo V8 χωρητικότητας 4,0 lt έχει πλέον ανέβει σε άλογα τα οποία φτάνουν τα 740 και η ροπή τα 920 Nm. Ο βελτιωτής δεν αναφέρει κάτι για τις επιδόσεις αλλά το απλό RS7 με τα 600 PS και 800 Nm ολοκληρώνει την διαδικασία του 0-100 km/h σε μόλις 3,6 sec με τελική στα 305 km/h, σύμφωνα με την Audi. Οπότε μπορείτε να κάνετε κάποιες υποθέσεις…

Κατά τα υπόλοιπα το tuning της ABT δεν έχει να πει τίποτε λιγότερο από αυτά που βλέπετε. Η γκρι ειδική μεταλλική βαφή με το τελικό σπρέι φινιρίσματος τονίζεται από τις κόκκινες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες και από το εσωτερικό των τροχών 22 ιντσών. Τα splitter και γενικότερα τα αεροδυναμικά βοηθήματα «βγάζουν μάτια» ενώ πίσω υπάρχουν διπλές απολήξεις.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η παραμικρή λεπτομέρεια είναι προσεγμένη, μέχρι και το σπέσιαλ κάλυμμα του κινητήρα, ενώ η ΑΒΤ δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου το ανθρακόνημα. Το οποίο απαντάται και σε διάφορα μέρη του εσωτερικού με τις πολύ όμορφες επενδύσεις και την αλκαντάρα να ντύνει το τιμόνι και τα καθίσματα. Τέλος να πούμε πως η ABT έχει προγραμματίσει την βελτίωση 125 όλων και όλων RS7-R.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Porsche 411 έρχεται από το αυτόνομο μέλλον

cars

Δείτε επική καταδίωξη με όλες τις σημαντικές Porsche (Video)

cars

Bugatti Chiron Speedster: Όνειρο θερινής νυκτός

cars

Το Αudi RS6 Avant ABT των 740 ίππων σε ένα αφοπλιστικό video

cars

MRAP TYPHOON GS-300 APC: Μια αξέχαστη ημέρα με τον ασταμάτητο “Τυφώνα” των Ε.Κ.Α.Μ.

cars

Το ανανεωμένο Volkswagen Tiguan “συνελήφθη” σε δημόσιο δρόμο! Τι αλλάζει…

cars

Πόσο κοστίζει τo plug-in υβριδικό Renault Captur;

cars

Λόγω του κοροναϊού η Geely δημιούργησε δυνατότητα online πωλήσεων στην Κίνα

cars

Τα λαμπιόνια της οργής

cars