CARSNEWS
NEW MODELS

Δεν υπάρχει πιο φαρδύ Audi SQ7 από αυτό της Abt

To SQ7 της Audi είναι σίγουρα από τα πιο εντυπωσιακά πολυτελή SUV και αυτό οφείλεται τόσο στις θηριώδεις διαστάσεις και στα πιο τονισμένα στοιχεία του αμαξώματός του σε σχέση με τις πιο απλές εκδόσεις όσο βέβαια και στον κινητήρα του. Τον οχτακύλινδρο diesel των 4.000 cc με τα δύο turbo, τα 435 PS και τα 900 Nm σχεδόν από το ρελαντί -στις μόλις 1.250 rpm.

Και επειδή ο εχθρός του εντυπωσιακού είναι το ακόμα πιο εντυπωσιακό η γνωστή Abt αποφάσισε μετά του RS6-R και RS7-R να ασχοληθεί και με το top SUV της μάρκας. Έτσι λοιπόν οι μηχανικοί της έπιασαν καταρχήν τον κινητήρα και ανέβασαν την απόδοσή του στα 510 PS και τα 969 Nm, που φυσικά βελτιώνουν ακόμα λίγο τις επιδόσεις.

Από τη στιγμή που οι επιπλέον ίπποι υπάρχουν πρέπει και να φαίνονται και έτσι λοιπόν τα φτερά τόσο μπροστά όσο και πίσω έγιναν πιο φαρδιά και πιο επιβλητικά, ενώ συνδυάστηκαν μπροστά και με διαφορετικό προφυλακτήρα και σπλίτερ.

Το πίσω μέρος φυσικά και δεν έμεινε στην αρχική του μορφή, καθώς απέκτησε μια αεροτομή στο χείλος της πέμπτης πόρτας και εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις, προκειμένου να γίνεται σαφές πως δεν πρόκειται για ένα απλό SQ7 της σειράς. Η εικόνα ολοκληρώνεται από τους τεράστιους τροχούς των 22 ιντσών και στο high tech εσωτερικό από τις λεπτομέρειες από ανθρακόνημα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ξανάρχισε η παραγωγή του Volkswagen ID.3

cars

Ετοιμάζεται και το αγωνιστικό Cupra Leon Competition

cars

Ξεκινούν οι παραδόσεις του Tesla Model Y

cars

Η σύγχρονη εκδοχή της Porsche 904 διαθέτει τεχνολογία από την 918 Spyder

cars

Δοκιμάζουμε το κομψότατο και ποιοτικό Mazda 6 Sedan 2.2 Skyactiv-D 184 PS Auto

cars

Ρυάκι στην Αγγλία μετατρέπεται σε «νεκροταφείο» οχημάτων (video)

cars

Η Lamborghini που σταμάτησε τον χρόνο

cars

Αποκάλυψη για τη νέα Skoda Octavia Scout

cars

Μια μοτοσυκλέτα έτοιμη να γίνει… Pagani

cars