CARSNEWS
NEW MODELS

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του νέου Fiat 500

Οι Ιταλοί έκαναν και πάλι το θαύμα του μονοπωλώντας τον ενδιαφέρον των πραγματικών φίλων της αυτοκίνησης με δύο προτάσεις που έχουν γράψει τη δική τους χρυσή σελίδα στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της πανίσχυρης Alfa Romeo Giulia GTA, ήρθαν οι πρώτες εικόνες του νέου, αμιγώς ηλεκτροκίνητου Fiat 500 να δώσουν συνέχεια στο επιθετικό κρεσέντο των Ιταλών που δείχνουν να επιστρέφουν δυναμικά μετά και την καθοριστικής σημασίας συμμαχία τους με τους Γάλλους του PSA Group.

Για την ώρα οι πληροφορίες που συνοδεύουν τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Fiat 500 είναι λιγοστές, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι η αφετηρία της εμπορικής πορείας του θα γίνει με την ηλεκτροκίνητη εκδοχή του η οποία μάλιστα ακολουθεί έναν διαφορετικό σχεδιαστικό –και όχι μόνο- δρόμο.

Εμφανείς είναι οι παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο μπροστινό τμήμα από το οποίο λείπουν οι εισαγωγές αέρα από την κεντρική μάσκα, καθώς και στα φωτιστικά σώματα τα οποία επιχειρούν με τον δικό τους τρόπο να δηλώσουν την ιδιαιτερότητα των ηλεκτρικών εκδόσεων του αυτοκινήτου.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό πλήρως ανασχεδιασμένη είναι η κεντρική κονσόλα στην κορυφή της οποίας στέκεται μια χορταστική σε μέγεθος οθόνη αφής.

Ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων, ενώ εντύπωση προκαλεί και η σχεδιαστική απλότητα με την οποία προσέγγισε η ιταλική φίρμα και τις υπόλοιπες επιφάνειες του θαλάμου επιβατών, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τη ρετρό λογική που υιοθέτησε στα πρώτα βήματα του σύγχρονου Fiat 500.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτό είναι το νέο Seat Leon!

cars

H Polestar ανοίγει τη γραμμή παραγωγής της στην Κίνα!

cars

Αναστέλλει τη λειτουργία των σημείων πώλησης η Karenta

cars

Teaser για την επόμενη Lamborghini

cars

Τρακοσαρίζοντας με την Ferrari FF στην Autobahn (Video)

cars

LED πινακίδες για επισήμανση επικίνδυνων σημείων – Ένας διαφορετικός τρόπος σήμανσης

cars

Πέντε προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα για κάθε τσέπη

cars

Hatchback ή SUV; Το ντέρμπι της μικρομεσαίας κατηγορίας παίρνει φωτιά

cars

O κινητήρας Crate της Nelson Racing Engines αποδίδει 1.200 ίππους και κοστίζει 23.000 ευρώ

cars