CARSNEWS
NEW MODELS

Διέρρευσε η νέα BMW Σειρά 2 Coupe. Πέφτουν κεφάλια στο Μόναχο.

Με έναν ασυνήθιστο τρόπο πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο της η νέα BMW Σειρά 2 Coupe, οι πρώτες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες της οποίας κάνουν ήδη τον γύρο του Διαδικτύου.

Όχι το «μικρό» coupe των Βαυαρών δεν εντοπίστηκε σε κάποια πίστα δοκιμών ή έστω σε κάποιο δυσπρόσιτο σημείο του πλανήτη, αλλά μέσα στις εγκαταστάσεις της BMW και ειδικότερα και στο κέντρο εξέλιξης των δοκιμών που εδρεύει στο Μόναχο.

Η νέα BMW Σειρά 2 Coupe, η οποία έχει γίνει γνωστή με την κωδική ονομασία G42, εμφανίζεται στις φωτογραφίες να είναι τοποθετημένη σε έναν ανελκυστήρα των εγκαταστάσεων των Βαυαρών, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο οι εικόνες αυτές διέρρευσαν στο Διαδίκτυο.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που στο Μόναχο έχουν ήδη αρχίσει να τρίζουν… καρέκλες, όλοι εμείς έχουμε την ευκαιρία να επεξεργαστούμε τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες ενός αυτοκινήτου, το οποίο αναμένεται να περάσει στην παραγωγή μέχρι το τέλος του έτους.

Διατηρώντας την πισωκίνητη διάταξή της και τους δίλιτρους-υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης στη βάση της γκάμας της, η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την πανίσχυρη M2 Coupe.

Ανάμεσα στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων της ZF όπως άλλωστε και του προαιρετικά διαθέσιμου συστήματος τετρακίνησης xDrive.

Αυτό που μένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις όχι μόνο για τον τρόπο με τον οποίο διέρρευσαν εικόνες στο Διαδίκτυο από το εσωτερικό των εγκαταστάσεων της BMW, αλλά κυρίως για τις προδιαγραφές ενός αυτοκινήτου που συντηρεί τη δυναστεία των πισωκίνητων μοντέλων στην κατηγορία των μικρομεσαίων διαστάσεων coupe.

Διαβάστε επίσης:

Η νέα BMW Σειρά 4 Gran Coupe μάς δείχνει την… μάσκα της

Η αναγέννηση της μικρής και προσιτής BMW Σειράς 3 Compact

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Κλείνει τμήμα της Αθηνών-Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών – Μειωμένα κόμιστρα στα διόδια Τραγάνας

cars

Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι το επόμενο Range Rover

cars

Όταν ο Lewis συνάντησε την AMG Project One (Video)

cars

Ο Novak Djokovic πρεσβευτής του ηλεκτροκίνητου Peugeot 208

cars

Τέλη Κυκλοφορίας 2023: Ανέβηκαν τα ειδοποιητήρια στο myCar – Δείτε αναλυτικά τα ποσά

cars

Σχέδια για πιθανή παραγωγή της X8 από την BMW

cars

Hyundai Santa Fe by Carlex Design: O δράκος της Κορέας

cars

Γιαπωνέζος ή Ευρωπαίος; Ποιoς είναι ο λιγότερο “ζημιάρης”;

cars

Δείτε την πρώτη ηλεκτρική Maserati!

cars