CARSNEWS
AUTONEWS

Διέρρευσε κιόλας η νέα Porsche Turbo S.

Προφανώς οι κατασκευαστές πρέπει να μάθουν πώς να κρύβουν καλύτερα τα αυτοκίνητα που δεν έχουν παρουσιάσει ακόμα καθώς οι δαιμόνιοι “κατάσκοποι” εμφανίζονται όπου υπάρχει ένα ακαμουφλάριστο και… απροστάτευτο νέο μοντέλο. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αφορά στη νέα Porsche 911 Turbo S που εμφανίζεται μπροστά μας σε αυτές τις φωτογραφίες (έστω και χαμηλής ανάλυσης) πριν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην έκθεση της Γενεύης, σε μερικές ημέρες.

Στις φωτογραφίες είναι εμφανές το νέο, διακριτικό  αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει διαφορετικούς προφυλακτήρες και μία σταθερή αεροτομή στο πίσω μέρος ενώ διακρίνονται τόσο τα φαρδύτερα φτερά όσο και οι εισαγωγές που έχουν πάρει την θέση τους πίσω από τις πόρτες. Αυτό που δεν διακρίνεται όμως, είναι ο κινητήρας. Αν οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας είναι αξιόπιστες, αυτός θα είναι ένας κλασικός, επίπεδος εξακύλινδρος ο οποίος χάρη σε δύο turbo θα παράγει περί τα 630 άλογα στην κορυφαία, Turbo S έκδοση και 50 λιγότερα στην “απλή” Turbo. Κυκλοφορούν βέβαια και φήμες που ανεβάζουν περαιτέρω την ιπποδύναμη οπότε ας θεωρήσουμε σε αυτό το σημείο πως τα 630 και τα 580 άλογα για την Turbo S και την Turbo αντίστοιχα, είναι το χαμηλότερο όριο. Σε κάθε περίπτωση, αυτά θα προσπαθούν να περάσουν στον δρόμο μέσω ενός 8-τάχυτου, αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη και ενός συστήματος τετρακίνησης, οπότε το 0-100 km/h θα ολοκληρώνεται σίγουρα σε λιγότερο από 3,0 δευτερόλεπτα.

Περισσότερα όμως θα γνωρίζουμε σε μερικές ημέρες καθώς η έκθεση της Γενεύης ανοίγει τις πύλες της στις αρχές του Μαρτίου και μέχρι τότε θα υπάρχει σίγουρα κάποια “διαδικτυακή” παρουσίαση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Γκάφα ολκής. Η Ferrari κινδυνεύει να “χάσει” το όνομα Purosangue!

cars

Πατρινό Καρναβάλι 2024: Στο «πόδι» η πόλη – Ξεχύθηκαν στους δρόμους οι καρναβαλιστές

cars

Στις 2 Μαρτίου το Hyundai Bayon.

cars

Jeep Renegade 4xe & Compass 4xe. Διαθέσιμα και στη χώρα μας με σημαντικά πλεονεκτήματα

cars

Η Skoda επιβεβαιώνει το Fabia Combi και για τη νέα γενιά.

cars

Ford Bronco Sport. Φέρνει το off-road σε μία κατηγορία όπου λείπει χαρακτηριστικά!

cars

Η Skoda οραματίζεται ένα σύγχρονο “1203” minivan.

cars

Suzuki eVX Concept. Προάγγελος ενός νέου, ηλεκτρικού SUV.

cars

SYM Cruisym α300. Ανανεωμένο

cars