CARSNEWS
AUTONEWS

Διέρρευσε το νέο Mitsubishi Outlander.

Ο χρόνος είναι αμείλικτος και το Mitsubishi Outlander που κυκλοφορεί, έστω και με ένα ενδιάμεσο facelift, από το 2021, έχει μείνει ελαφρώς πίσω σε μία εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία. Η ιαπωνική εταιρία όμως ετοιμάζει τον αντικαταστάτη της τρέχουσας γενιάς και τώρα έχουμε μία ευκαιρία να ρίξουμε μία πρώτη, γρήγορη ματιά καθώς ένα Outlander “κατασκοπεύτηκε” να κυκλοφορεί ακαμουφλάριστο στο φυσικό του περιβάλλον. Η ποιότητα των φωτογραφιών που έχουμε στη διάθεση μας δεν είναι κορυφαία αλλά  σίγουρα δεν είναι τόσο κακή ώστε να μην μπορούμε να διακρίνουμε το άλμα που κάνει το μοντέλο σχεδιαστικά.

Οι επιρροές του Engelberg Tourer, ενός concept που είδαμε στην περσινή έκθεση της Γενεύης, στο design του νέου Outlander είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Από την μεγάλη, τολμηρή γρίλια που δημιουργεί σε συνδυασμό με τα χρωμιωμένα διακοσμητικά ένα “X”, στα διπλά φωτιστικά σώματα με ένα σετ λεπτών φαναριών ψηλά και ένα μεγαλύτερο λίγο πιο κάτω, η νέα γενιά του Outlander “φωνάζει” ότι αποτελεί έστω και άτυπα, την έκδοση παραγωγής του εντυπωσιακού concept. Παρότι ο κατασκοπευτικός φακός δεν κατάφερε να μας παρέχει εικόνες από το εσωτερικό του μοντέλου, περιμένουμε πως η συγγένεια ανάμεσα στο Engelberg Tourer και το Outlander συνεχίζεται και στην καμπίνα, εκεί όπου το πρωτότυπο ούτως ή άλλως έμοιαζε σχεδόν έτοιμο να περάσει στην παραγωγή. Άρα, μπορούμε με αρκετή ασφάλεια να υποθέσουμε ότι οι επιβάτες θα απολαμβάνουν μοντέρνο design και σύγχρονη τεχνολογία σε μεγάλες δόσεις.

Προς το παρόν, δεν έχουμε κάποιο στοιχείο για τα μηχανικά του νέου μοντέλου αν και οι ψίθυροι που ακούγονται στο διαδίκτυο λένε ότι το νέο Outlander θα βασίζεται σε μία πλατφόρμα της Nissan και πιθανώς θα χρησιμοποιεί και κάποια από τα κινητήρια σύνολα της “αδερφής” εταιρίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η γκάμα θα διαθέτει και ένα plug-in υβριδικό σύνολο όπως ορίζουν οι τάσεις και οι κανονισμοί της εποχής. Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν γνωρίζουμε πότε προγραμματίζει να αποκαλύψει το νέο Outlander η Mitsubishi αλλά να είσαι σίγουρος ότι αν υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη, θα την μάθεις άμεσα.

The post Διέρρευσε το νέο Mitsubishi Outlander. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το ιδανικό αυτοκίνητο για το φεγγάρι είναι το νέο Nissan X-Trail

cars

Όταν η εικονική πραγματικότητα δεν πάει πολύ καλά

cars

Hyundai – Ετοιμάζει νέο εργοστάσιο αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα και μπαταρίες

cars

Με φόντο τα πανέμορφα τοπία της Στερεάς Ελλάδας το 51ο Διεθνές Ράλι ΦΙΛΠΑ – Ποιοι ήταν οι νικητές

cars

Mercedes-Benz EQB. Το νέο μέλος ήρθε πολύ γρήγορα!

cars

Bentley Flying Spur. Διαθέσιμη και με V8 κινητήρα

cars

Προβλέπεται “τρομερή μάχη” με την Κίνα στα ηλεκτρικά!

cars

«Το Ισλαμικό Κράτος επιχείρησε τους τελευταίους μήνες να διαπράξει πολλές τρομοκρατικές ενέργειες στη Γαλλία» λέει ο Μακρόν

cars

Γνωριμία με το XEV YoYo το επαναστατικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης

cars