CARSNEWS
NEW MODELS

Διαθέσιμο το Renault Clio 1.5 Blue dCi με 85 ίππους και κατανάλωση 3,6 l/100 km

Μια νέα έκδοση diesel προσθέτει στην γκάμα του το Renault Clio, το οποίο βρίσκεται στην 1η θέση των ευρωπαϊκών πωλήσεων το 2020, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Με όπλα του την ώριμη και, παράλληλα, εντυπωσιακή σχεδίαση αμαξώματος, την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και την κορυφαία διάκριση στις δοκιμές σύγκρουσης του Euro NCAP, αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην κατηγορία του.

Στην ήδη πλούσια γκάμα του Renault Clio σήμερα έρχεται να προστεθεί ένας νέος κινητήρας diesel χωρητικότητας 1,5 λίτρων και απόδοσης 85 ίππων. Ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι εκείνος που διαμορφώνει και την πλέον αποδοτική έκδοση του γαλλικού supermini, καταναλώνοντας 3,6 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα και εκλύοντας 95 γρ. CO2 ανά 100 χλμ.

Τα 220 Nm ροπής καταλήγουν στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έκδοση πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές εκπομπής ρύπων αξιοποιώντας την τεχνολογία AdBlue.

Πλέον, η επιλογή του Renault Clio 1.5 Blue dCi 85hp γίνεται ακόμα πιο δελεαστική καθώς για πρώτη φορά στη γκάμα του γαλλικού best seller εντάσσεται η πλούσια εξοπλιστική έκδοση Εxpression Plus, η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με τον diesel κινητήρα.

Συγκεκριμένα, η νέα έκδοση EXPRESSION PLUS, περιλαμβάνει, τον παρακάτω επιπρόσθετο εξοπλισμό αξίας περίπου 1.400€:

Pack Navi 7” : Σύστημα πολυμέσων EASY LINK με οθόνη αφής 7” & σύστημα πλοήγησης, ελληνική χαρτογράφηση & Over Speed Prevention,

Pack Street : Κάμερα οπισθοπορείας και εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος,

Ζάντες αλουμινίου 16” PHILY,

Προβολείς ομίχλης,

Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, συνεχούς λειτουργίας,

Ελαστικά παντός καιρού

Και όλα αυτά στην τιμή των 17.120€, με δωρεάν το μεταλλικό χρώμα, την εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων, τα 3 χρόνια οδικής βοήθειας και την ασφάλιση για 6 μήνες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτό είναι το έντυπο κυκλοφορίας που θα πρέπει να συμπληρώνουν οι πολίτες όταν απαγορευτεί η κυκλοφορία

cars

Ποιο είναι το μυστηριώδες Toyota Harrier;

cars

Ακυρώθηκε η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2021

cars

Γιατί δεν θα υπάρξει ποτέ μια “γυναικεία” Ferrari

cars

T-Sport, T-Coupe, T-Go: Δεν έχουν τελειωμό τα νέα SUV της VW

cars

Ένα Audi RS Q8 με 1.000 άλογα!

cars

Η Kosmocar στη μάχη κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού

cars

Lucid Air: Το αυτοκίνητο που πλήγωσε την Tesla

cars

«Ακατάλληλος για τη Ferrari o Sainz»

cars