CARSNEWS
NEW MODELS

Διαρροή για τη νέα BMW Σειρά 4 Coupe!

Η πρώτη φωτογραφία που μας δείχνει ξεκάθαρα τη νέα «τεσσάρα» της BMW προέρχεται από μια επίσημη μπροσούρα και αναρτήθηκε από το BMWorldM στο Instagram (ακολουθεί η σχετική ανάρτηση). Και όπως μπορούμε να δούμε επιβεβαιώνεται αυτό που περιμέναμε όλοι με τους Γερμανούς να υιοθετούν τη νέα τεράστια μάσκα με την πινακίδα κυκλοφορίας σχεδόν στο μέσον της.

Η οποία προφανώς και θα αποτελέσει το μεγαλύτερο αντικείμενο συζήτησης μιας και αφήνει ανάμεικτες εντυπώσεις. Στα σίγουρα κάποιοι θα τη λατρέψουν ως ένα βασικό στιλιστικό στοιχείο διαφοροποίησης, κάποιοι άλλοι απλά θα την επικρίνουν. Πάντως αυτό που πρέπει να ξέρεις κανείς είναι πως η τεράστια μάσκα δεν θα μπει σε όλες τις εκδόσεις αλλά θα αποτελέσει προνόμιο των M Performance.

Προφανώς οι φωτογραφίες να αφορούν στην τετρακίνητη M440i που θα έχει έναν εξηλεκτρισμένο τρίλιτρο εξακύλινδρο σε σειρά που θα φτάνει τα 374 PS και τα 500 Nm. Θα συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο οκτάρι κιβώτιο και το mild hybrid σύστημα θα προσφέρει περιστασιακά 11 PS. Επίσης θα υπάρχει M Sport διαφορικό και φρένα. Περισσότερα για τη νέα ΒΜW 4 θα έχουμε στις επόμενες ώρες και με την αυριανή επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Θα κατασκευαστεί η Aston Martin V12 Speedster

cars

To Ford Bronco παρουσιάστηκε επίσημα. Θα έρθει στην Ευρώπη;

cars

Επίσημα το νέο Subaru Levorg με άρωμα από WRX STi

cars

Κορωνοϊός: Πώς να απολυμάνεις το αυτοκίνητό σου

cars

Tα νέα Dacia Sandero και Logan

cars

Ο άγνωστος «πόλεμος» Rosberg-Hamilton (video)

cars

H πραγματική ιστορία του Carlo Abarth (Video)

cars

H Audi οραματίζεται ένα pickup;

cars

Διακοπές με το αυτοκινούμενο Fiat Professional Ducato

cars