CARSNEWS
NEW MODELS

«Δουλεύουν» ήδη τη λύση του Χόκενχαϊμ

Όταν πριν από μερικές ημέρες η Liberty Media έστελνε στις ομάδες της Formula 1 το ρποσχέδιο του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και συμπεριελάμβανε με «αστερίσκο» τον διπλό αγώνα του Σίλβερστοουν στις 26 Ιουλίου και στις 2 Αυγούστου, έχοντας ως εναλλακτική το Χόκενχαϊμ, φαίνεται πως είχε πολύ καλή εσωτερική πληροφόρηση από τη βρετανική κυβέρνηση.

Κι αυτό διότι λίγες ημέρες αργότερα έγινε γνωστό πως η κυβέρνηση του Boris Johnson δεν έκανε δεκτό το αίτημα του υπουργού των σπορ, Oliver Dowden ώστε να εξαιρεθούν οι εμπλεκόμενοι με τη διεξαγωγή των δύο γκραν πρι της Formula 1 από την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, στην οποία μπαίνουν όσοι εισέρχονται στη βρετανική επικράτεια.

Από τον συγκεκριμένο «κανόνα» εξαιρούνται μόνον δύο κατηγορίες επαγγελματιών: οι διπλωμάτες και οι οδηγοί φορτηγών διεθνών μεταφορών. Και παρά τις πιέσεις της Liberty Media, τελικά δεν δόθηκε το «πράσινο φως» ώστε οι προερχόμενοι από την Αυστρία (όπου θα διεξαχθούν οι πρώτοι δύο αγώνες της σεζόν) οδηγοί, μηχανικοί και γενικότερα εργαζόμενοι στη Formula 1 να ενταχθούν στις εξαιρέσεις.

Έτσι όλα δείχνουν πως ο τρίτος και ο τέταρτος αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθούν επί γερμανικού εδάφους, με τη Formula 1 αμέσως μετά να ταξιδεύει στην Ουγγαρία για τον πέμπτο αγώνα στις 9 Αυγούστου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ασφάλιση αυτοκινήτου: Επιστροφή χρημάτων λόγω Κορωνοϊού

cars

Οι πωλήσεις της Ferrari ξεπέρασαν για πρώτη φορά τις 10.000 μονάδες

cars

Η ιστορία των Alfa Romeo 33 Stradale, Carabo και Montreal

cars

Η Cadillac Escalade έρχεται με οθόνη από το μέλλον

cars

Mazda 1920-2020: Ένας αιώνας καινοτομίας

cars

Με αυτόν το ηλεκτροκινητήρα κάθε αυτοκίνητο μετατρέπεται εύκολα σε ηλεκτρικό

cars

Μποτιλιάρισμα λόγω βροχής στο λεκανοπέδιο – Δείτε που θα συναντήσετε κίνηση (Χάρτες)

cars

To αγωνιστικό ΚΤΜ Χ-Bow για την GT2 έχει πάνω από 600 PS

cars

Ετοιμοπαράδοτα Volvo XC40 και XC60 σε προνομιακές τιμές

cars