CARSNEWS
AUTONEWS

Δραστικά διαφορετικό το νέο Hyundai i20.

Με δύο εντυπωσιακά, αν και όχι πολύ ρεαλιστικά σκίτσα, η Hyundai ανακοίνωσε επίσημα τον ερχομό της νέας γενιάς του i20. Δύο σκίτσα, από τα οποία φυσικά μπορούμε να κρατήσουμε κάποια στοιχεία του νέου μοντέλου, πριν το δούμε να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

Αυτό που γίνεται άμεσα εμφανές, είναι η εξέλιξη της “Sensuous Sportiness” σχεδιαστικής ταυτότητας της κορεατικής φίρμας. Για άλλη μία φορά, συνδυάζει 4 θεμελιώδη χαρακτηριστικά (αναλογίες, αρχιτεκτονική, στιλ και τεχνολογία) για να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που θα ξεχωρίζει από το πλήθος τόσο με την εμφάνιση του, όσο και με την συναισθηματική αξία που δημιουργεί. Το νέο Hyundai i20, όπως φαίνεται και στα σκίτσα, θα είναι αρκετά πιο σπορ και δυναμικό από το μοντέλο που αντικαθιστά, ενώ για να αποκτήσει αυτό το look, δανείζεται κάποια χαρακτηριστικά από μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρίας – ιδιαίτερα το Elantra για το εμπρός μέρος και το Sonata για το πίσω. Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι στο εσωτερικό, η Hyundai υιοθετεί την λύση δύο οθονών 10,25 ιντσών – με την μία να λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και την άλλη να αναλαμβάνει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Ωστόσο δεν έχουμε ακόμα εικόνες από την καμπίνα.

Το ολοκαίνουριο Hyundai i20 θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης και όπως δηλώνει η εταιρία, περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν στο προσεχές μέλλον.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μίλησε με τη νεκρή μητέρα της χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και η εμπειρία ήταν τρομακτική

cars

Ford Ranger Raptor Black Force by Βροχίδης-Χατζής. Ακόμη πιο βελτιωμένο

cars

Αυτά είναι τα 7 κορυφαία αυτοκίνητα για φέτος – Ένα θα αναδειχθεί «Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

cars

Η Tesla μείωσε δραστικά το κόστος παραγωγής!

cars

Τα ωραιότερα μέρη του κόσμου για να τραβήξετε φωτογραφίες

cars

Skoda Scala 1.5 TSi DSG. Αναθεωρεί την άποψη

cars

Με V8 βενζινοκινητήρα και 507 ίππους τα Audi SQ7 και SQ8 στις Η.Π.Α.

cars

DS 3 Crossback 1.2 Pure Tech 100 PS. Φινετσάτο

cars

Ένα από τα πιο εμβληματικά αντικείμενα της ταινίας «Τιτανικός» πωλήθηκε σε δημοπρασία για πάνω από 700.000 δολάρια

cars