CARSNEWS
NEW MODELS

Δυσαρεστημένος πελάτης Mercedes ρίχνει AMG G63 από ελικόπτερο (Video)

Έχετε σκεφτεί ποτέ ποιος θα ήταν ο ιδανικός ή αν προτιμάτε ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας απέναντι στον κατασκευαστή του μονάκριβου αυτοκίνητού σας; Αν όχι τότε το video που ακολουθεί ίσως θα δώσει μερικές πρωτότυπες ιδέες.

Πρωταγωνιστής ένας Ρώσος ιδιοκτήτης μιας Mercedes-AMG G63, o οποίος τυγχάνει να είναι vlogger με ειδίκευση στις φάρσες, ο οποίος επέλεξε για μια ακόμα φορά να πρωτοτυπήσει και να μην αρκεστεί στην αποστολή πύρινων επιστολών προς τη γερμανική φίρμα, ανεβάζοντας τον πήχη της δυσαρέσκειας πολύ ψηλά.

Για την ακρίβεια πάρα πολύ ψηλά, μιας και χρειάστηκε να επιστρατεύσει ένα ελικόπτερο όχι για να ταξιδέψει έως τη Στουτγάρδη με σκοπό να λύσει κατ ιδίαν τις διαφορές του με τους καλοπληρωμένους white collars υπαλλήλους της Mercedes αλλά για να ανεβάσει στα 1.000 πόδια από τη στάθμη της θάλασσας το πανίσχυρο offroader.

Τη συνέχεια μπορείτε να φανταστείτε. Μετά από μια σύντομη πτήση, η AMG G63 προσγειώθηκε κάπως… άτσαλα στην σκληρή πραγματικότητα, έχοντας χάσει κατά κράτος τη μάχη με τη βαρύτητα.

Η πανάκριβη Mercedes-AMG μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και ο Ρώσος vlogger πρόσθεσε μερικά εκατομμύρια views στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Αντίδραση από την γερμανική φίρμα δεν υπήρξε, η ρωσικές αρχές παρόλα αυτά πρόκειται να διερευνήσουν το γεγονός για τους προφανείς λόγους. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

To Datsun 240Z όπως δεν το έχετε ξαναδεί!

cars

Εκτός Ευρώπης το Suzuki Jimny

cars

Το Lucid Air ντροπιάζει το Tesla Model S στη μάχη της μιας ανάσας (Video)

cars

Η Singer Porsche 911 “Malibu” πωλείται 875.000 δολάρια

cars

Αγορά αυτοκινήτου: Οι προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις!

cars

Η Toyota θέλει να χτίσει ολόκληρη πόλη (video)

cars

Ηλεκτρικό ντεμπούτο για το νέο Opel Mokka (video)

cars

Lotus Evija: 0-300 km/h σε λιγότερο από εννέα δευτερόλεπτα!

cars

Με νέο “baby” SUV η Jeep;

cars