CARSNEWS
AUTONEWS

Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος ή κάτι να σταματήσει το Nissan Navara AT32!

Πριν από 2 χρόνια περίπου, η Nissan παρουσίασε σε συνεργασία με την Arctic Trucks, μία ισλανδική εταιρία που εξειδικεύεται στην κατασκευή τετρακίνητων οχημάτων “επικίνδυνων αποστολών, το Navara Off-Roader AT32. Μία ειδική έκδοση του δημοφιλούς ιαπωνικού pickup που ανανεώνεται φέτος χωρίς να αλλάζει όνομα αλλά με ουσιαστικές επεμβάσεις σε διάφορους τομείς που την κάνουν καλύτερη από ποτέ!

Το AT32 βασίζεται στην N-Guard έκδοση αλλά έρχεται εξοπλισμένο με διάφορα καλούδια που το κάνουν να ξεχωρίζει εμφανισιακά αλλά και σε δύσκολες καταστάσεις εκτός δρόμου. Καταρχάς, είναι εμφανή τα φαρδύτερα φτερά με τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά που τοποθετήθηκαν για να χωρέσουν οι μεγαλύτεροι τροχοί. Τροχοί που αποτελούνται από ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών, με διπλή βαλβίδα για ταχύτερη επέμβαση στην πίεση των ελαστικών και φυσικά, τα ελαστικά 32 ιντσών της Nokian. Παράλληλα, η Arctic Trucks “έντυσε” το σκληροτράχηλο Navara με αλουμινένια προστατευτικά στο πάτωμα του αυτοκινήτου και το εξόπλισε με ένα αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης της Bilstein.

Προαιρετικά, προσφέρεται ένα μπλοκέ εμπρός διαφορικό που βελτιώνει την πρόσφυση σε δύσκολες συνθήκες και ένας αναπνευστήρας που φροντίζει για την αναπνοή του κινητήρα και προσφέρει την δυνατότητα στον οδηγό να “βουτήξει” στα νερά ακόμα και αν το βάθος τους αγγίζει τα 800 χιλιοστά. Κατά τα άλλα, το Navara AT32 διατηρεί τον εξοπλισμό της N-Guard έκδοσης, όπως και τον twin-turbodiesel των 2,3 λίτρων ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι συμμορφώνεται με το WLTP, εν μέρει χάρη και στα ελαστικά νέου design της Nokian που βελτιώνουν την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές ρύπων και την οδηγησιμότητα του Navara παρά το σκληροπυρηνικό προφίλ τους.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Lancer Edition R είναι το νέο Evo που δεν κατασκεύασε η Mitsubishi (+video)

cars

Με SUV επιρροές το νέο Fiat Tipo

cars

Hyundai. Φροντίζει για καθαρότερο αέρα στο εσωτερικό των αυτοκινήτων της  

cars

Η Mercedes-AMG C63 θα είναι ένα υβριδικό κτήνος 550 ίππων!

cars

Mini Moke. Το θυμάστε; Το επιθυμήσατε; Αποκτήστε το!!

cars

Η BMW δεν είναι οπαδός του ρετρό design.

cars

Η Toyota αποκαλύπτει το “Hypercar” της.

cars

Peugeot: Σημαντικό το GTi, ακόμα και στην εποχή του εξηλεκτρισμού!

cars

Το Volkswagen Touareg R είναι ένα υβριδικό επιδόσεων με 462 ίππους!

cars