CARSNEWS
F1 & RACES

Είχε μιλήσει και ο Rosberg με τη Ferrari!

Ενώ το βασικό θέμα συζήτησης των φίλων της Formula 1 είναι αυτές τις ημέρες το σενάριο μεταγραφής του Lewis Hamilton στη Scuderia Ferrari, αποκαλύπτεται πως δεν ήταν ο μοναδικός οδηγός της Mercedes που «φλέρταρε» με την ιταλική ομάδα.

Αφορμή ήταν το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport, που θέλει τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να έχει συναντηθεί δύο φορές φέτος με τον πρόεδρο της Ferrari, John Elkann (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ).

Στη στήλη του στο επίσης ιταλικό formulapassion.it, ο Alberto Antonini έδωσε μία νέα, ενδιαφέρουσα διάσταση των πραγμάτων. Γιατί; Διότι πρόκειται για τον πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Scuderia, στα χρόνια διοίκησης του Maurizio Arrivabene.

«Ειλικρινά, δεν ξέρω αν είναι αληθείς οι φήμες για τον Hamilton και τη Ferrari. Όμως το σίγουρο είναι πως όταν προκύπτουν τέτοιες ιστορίες που αφορούν συναντήσεις που έχουν ήδη γίνει, προκύπτουν διότι κάποιος που γνωρίζει καλά πως έχουν τα πράγματα, δεν έχει πρόβλημα να μοιραστεί όσα γνωρίζει. Και τέτοιες συναντήσεις, μπορούν κάλλιστα να κρατηθούν μυστικές. Για παράδειγμα, όταν ο Nico Rosberg ήρθε να μας… επισκεφτεί στο χώρο εργασίας μας για να το θέσω έτσι, κανένας δεν το γνώριζε», έγραψε ο Antonini.

Ο Rosberg αποχώρησε από την ενεργό δράση λίγο μετά το φινάλε του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2016, το οποίο και κατέκτησε.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη

Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)

Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher

--

Related Articles

Formula 1: Πιο ελαφριά, πιο μικρά και πιο αποτελεσματικά τα μονοθέσια του 2026

cars

Brawn: Στόχος της F1 η πρεμιέρα Ιούλιο, στην Ευρώπη και χωρίς θεατές

cars

Το μεγάλος λάθος του Michael Schumacher

cars

Το F1 Vlog του έπους της Μόντσα

cars

GP Κατάρ: Η δράση της Formula 1 μεταφέρεται στην πίστα της Lusail

cars

Η Ferrari γκρινιάζει για το «ενδιαφέρον» της Mercedes

cars

Σαν Σήμερα: Η θρυλική μάχη Ρόσι-Στόνερ και ο «σίφουνας» Χάμιλτον

cars

Αλόνσο: «Άδικες για τους οδηγούς οι χειμερινές δοκιμές»

cars

Η McLaren ανακοίνωσε ημερομηνία αποκαλυπτηρίων (video)

cars