CARSNEWS
AUTONEWS

Ειδικές Aston Martin DBS & Vantage “στην υπηρεσία της Α.Μ.”

Λίγα αυτοκίνητα έχουν συνδεθεί με έναν εικονικό χαρακτήρα όσο οι Aston Martin με τον πράκτορα 007. Στις ταινίες έχουν (συμ)πρωταγωνιστήσει διάφορα μοντέλα από διάφορες μάρκες αλλά όταν σκεφτόμαστε “007”, η πρώτη λέξη που μας έρχεται στο μυαλό είναι: Aston Martin. Γι’ αυτό η αγγλική εταιρία αποφάσισε να γιορτάσει τη νέα ταινία του James Bond με τίτλο “No Time to Die” με δύο ειδικές εκδόσεις των Vantage και DBS Superleggera.

Αμφότερες έχουν εμπνευστεί από την κλασική V8 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στην ταινία του 1987 “The Living Daylights” και θα κάνει μία guest εμφάνιση στο “No Time to Die” μαζί με την εμβληματική DB5. Έτσι, οι ειδικές Vantage και DBS Superleggera ξεχωρίζουν χάρη στη νέα γρίλια με τα ρετρό στοιχεία, το όμορφο γκρι χρώμα (Cumberland Grey για την Vantage και Ceramic Grey για την Superleggera) με τις κίτρινες λεπτομέρειες και φυσικά, κάποιες ενδιαφέρουσες πινελιές στην καμπίνα. Η “μικρή” Aston έχει τα απαραίτητα 007 στην κεντρική κονσόλα ενώ στα αλεξήλια βρίσκουμε τον κωδικό “96.60” που είναι φόρος τιμής σε μία συχνότητα της ρωσικής αστυνομίας που χρησιμοποιείται από τον Bond σε μία σκηνή της ταινίας του 1987. Η κεντρική κονσόλα δε, έχει “ντυθεί” σαν ένα control panel για τα συστήματα του αυτοκινήτου που θα είχε ετοιμάσει ο “Q” για τον 007.

Στην DBS Superleggera από την άλλη, παρατηρούμε τα διάφορα ανθρακονημάτινα διακοσμητικά, τις ειδικές ζάντες ελαφρού κράματος 21 ιντσών και την πληθώρα των “007” αναφορών στο εσωτερικό. Η παραγωγή της Vantage θα περιοριστεί στα 100 αυτοκίνητα με την τιμή του καθενός να ξεκινά από τις 161.000 λίρες Αγγλίας ενώ η DBS Superleggera θα είναι διαθέσιμη σε 25 αντίτυπα, με προτεινόμενη τιμή τις 279.025 λίρες Αγγλίας. Για όποιον θέλει να το παίξει James Bond και έχει τον τραπεζικό λογαριασμό για να υποστηρίξει τις επιθυμίες του λοιπόν, ορίστε η ευκαιρία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο 68χρονος δισεκατομμυριούχος, η 35χρονη αρραβωνιαστικιά και η πικρή διαμάχη με την πρώην

Bury

Mercedes C111-II: Το πειραματικό μοντέλο με τον 4-ρότορο Wankel που κλείνει τα 50…

cars

Προβλέπεται “τρομερή μάχη” με την Κίνα στα ηλεκτρικά!

cars

Ford Mustang Mach-E. Εξελιγμένη και στη ταχυφόρτιση

cars

Η Chevrolet Corvette “έγραψε” 7:29,9 στο Nurburgring!

cars

Εγκρίθηκε η υπαγωγή επιπλέον 3.767 αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»

cars

«Αυτοκίνηση – Electromobility 2023»: Η ετήσια έκθεση για το αυτοκίνητο έρχεται στα τέλη Σεπτεμβρίου

cars

Το Toyota RAV4 αποτυγχάνει θεαματικά στον τάρανδο.

cars

Στις 7 Μαΐου η Lamborghini θα αποκαλύψει κάτι νέο…

cars