CARSNEWS
NEW MODELS

Εικόνες από το ψηφιακό εσωτερικό του νέου KIA Sorento

Λίγες ημέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου KIA Sorento, η κορεατική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του επιβλητικού σε διαστάσεις και προδιαγραφές SUV.

Η πρώτη ματιά στον θάλαμο επιβατών του νέου KIA Sorento αποκαλύπτει έναν ψηφιακό κόσμο, ο οποίος απαρτίζει από δύο έγχρωμες οθόνες υψηλής ανάλυσης, με την πρώτη να φιλοξενεί τις ενδείξεις του πίνακα οργάνων και τη δεύτερη να υποστηρίζει τις εφαρμογές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Οι παραδοσιακοί διακόπτες που εντοπίζονται στην κεντρική κονσόλα αφορούν κατά κύριο λόγο τον χειρισμό του κλιματισμού, ενώ εντύπωση προκαλούν και οι μεγάλοι σε μέγεθος αεραγωγοί.

Ένα ακόμα στοιχείο που οφείλει κανείς να παρατηρήσει είναι ότι απουσιάζει ο παραδοσιακός επιλογέας ταχυτήτων, καθώς στις εκδόσεις που θα εξοπλίζονται με αυτόματο κιβώτιο τη θέση του έχει πάρει ένας περιστροφικός διακόπτης.

Ένα αντίστοιχο φιλοσοφίας χειριστήριο θα δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει το επιθυμητό πρόγραμμα οδήγησης ή το πρόγραμμα λειτουργίας του συστήματος τετρακίνησης όπου αυτή διατίθεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βασική έκδοση του KIA Sorento θα προσφέρεται με έναν υβριδικό σύνολο το οποίο θα έχει αφετηρία έναν κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρου, γεγονός που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο παρουσίας του αυτοκινήτου και στην ελληνική αγορά.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πλήρης ανατροπή με το πρόγραμμα της Ίμολα!

cars

«Δεν υπάρχει πλέον κοινή επιθυμία να συνεχίσουμε»

cars

Δείτε το ολοκληρωτικό “γδύσιμο” μιας Toyota Supra (Video)

cars

Το όνειρο της BMW M1 ζει!

cars

H Goodyear εξέλιξε τα ελαστικά του Lexus LF-30 Electrified Concept (Video)

cars

Για 13 εκατ. δολάρια παίρνεις βίλα, Ferrari και σούπερ σκάφος σε προσφορά!

cars

Έτοιμη η ηλεκτροκίνητη BMW των 530 ίππων

cars

H BAIC διπλασιάζει το μερίδιό της στην Daimler AG

cars

Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το Toyota GR Yaris; (video)

cars