CARSNEWS
NEW MODELS

Εκτύπωσε επιταγές και αγόρασε Porsche και τρία Rolex

Στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Florida βρέθηκε ένας 42χρονος Αμερικανός ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να εκτυπώσει μερικές επιταγές από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού του και στη συνέχεια να βγει για ψώνια.

Έστω και για μερικές μέρες ο 42χρονος έζησε το όνειρό του, καθώς η πρώτη του στάση ήταν μια επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων, η οποία και δέχθηκε την επιταγή του… πολυεκατομμυριούχου Αμερικανού, παραδίδοντάς του μια Porsche 911 Turbo αξίας 140.000 δολαρίων.

Φυσικά η επιταγή αποδείχθηκε σύντομα πλαστή και ο εξαπατημένος dealer δήλωσε στις τοπικές αστυνομικές αρχές την κλοπή του αυτοκινήτου.

Η συνέχεια της ιστορίας βρίσκει τον 42χρονο να επισκέπτεται ένα κοσμηματοπωλείο από το οποίο και επέλεξε όχι ένα ή δύο, αλλά τρία ρολόγια Rolex. O τρόπος πληρωμής ήταν ο ίδιος, ωστόσο, ετούτη τη φορά ο υπάλληλος του καταστήματος θέλησε να εξακριβώσει την ίδια στιγμή την εγκυρότητα της επιταγής.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ο Αμερικανός με τα ακριβά γούστα και τη φτωχή φαντασία είχε ήδη συλλήφθη καθώς οι αρχές είχαν εντοπίσει την κλεμμένη Porsche.

Κάπως έτσι έληξε άδοξα η ιστορία του επίδοξου κρίσου, ο οποίες πέρα από κάθε αμφιβολία δεν είχε μόνο ακριβό αλλά και καλό γούστο.    

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

BMW iX3: Διέρρευσαν οι φωτογραφίες του πρώτου ηλεκτροκίνητου SUV των Βαυαρών

cars

Το ξέρατε πως το Tesla Model 3 «βγαίνει» και σε cabrio;

cars

Τι θα είναι το νέο μοντέλο της Cyan Racing;

cars

Κι άλλη αναβολή για το Tesla Semi Truck

cars

H Ηonda ξεπέρασε τα 400 εκατ. μοτοσικλέτες από το 1949!

cars

Συνεργασία Waymo και Volvo για την παραγωγή αυτόνομων οχημάτων

cars

Η ΒMW γίνεται η ίδια βελτιωτής της σειράς 8

cars

Φυλάκιση 6 μηνών σε οδηγό φορτηγού για εγκληματική αναστροφή (Video)

cars

Ένα ακόμα ρεκόρ για τη Ferrari Enzo

cars