CARSNEWS
AUTONEWS

Ελληνική εκπροσώπηση στο ROK Cup Superfinal στην Ιταλία

Περισσότεροι από 270 οδηγοί από πολλές χώρες θα δώσουν το παρόν 14 με 17 Οκτωβρίου στην Ιταλική πίστα South Garda όπου θα διεξαχθεί ο Παγκόσμιος τελικός ROK Cup Superfinal. Εκεί θα βρεθούν για μία πρωτόγνωρη εμπειρία δύο αθλητές-οδηγοί της Ακαδημίας Cosmosrally Kart Academy, η Νεφέλη Κοσμοπούλου και ο Ιωακείμ Σώης, στην κατηγορία Mini και Expert Rok αντίστοιχα.

Συνολικά οι κατηγορίες όπου θα χωριστούν οι 270 και πλέον οδηγοί είναι Mini Rok, Junior Rok, Senior Rok, Expert (divided into Expert and Expert Plus), Super Rok and Shifter Rok. Η ιδέα και υλοποίηση της πρώτης ακαδημίας καρτ λοιπόν είναι γεγονός και στην Cosmosrally Kart Academy το παιδί σας από την ηλικία των 5 περίπου ετών μπορεί να μάθει τα μυστικά της οδήγησης, του υγιούς ανταγωνισμού , της άμιλλας, της συνεργατικότητας, της επικοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το παιδί σας εκτός από την οδήγηση, θα αποκτήσει και καλή φυσική κατάσταση που απαιτείται στους αγώνες μέσω και άλλων μαθημάτων και ασκήσεων που περιλαμβάνει η ακαδημία.

Σκοπός της Cosmosrally Kart Academy είναι η μύηση, εκπαίδευση και υποστήριξη αθλητών στο χώρο του τετράτροχου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επιπλέον στο κατάστημα της Cosmosrally Kart Academy θα βρείτε, αγωνιστικό εξοπλισμό και εξοπλισμό ασφαλείας, για KART και RALLY. Θα την βρείτε στην έδρα τους, Γεωργικής Σχολής 128, Θεσσαλονίκη.

The post Ελληνική εκπροσώπηση στο ROK Cup Superfinal στην Ιταλία first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτή είναι η τελευταία BMW i8 που κατασκευάστηκε!

cars

Nέο Volkswagen Golf. Έτοιμη η όγδοη γενιά του

cars

Νέα BMW Σειρά 5: Η 8η γενιά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

cars

Η Volkswagen αποκαλύπτει το εσωτερικό του ID.4.

cars

Ford. Διευρύνει περαιτέρω τη γκάμα του Puma με πολύ ενδιαφέρουσες εκδόσεις

cars

Αυτό το V8 Toyota Hilux θα διεκδικήσει τη νίκη στο Dakar του 2021.

cars

Model 3 εναντίον RS5 και GLC63 S με ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

cars

Giulia GTA. Δοκιμή από γνώστες…

cars

Τελικά υπάρχουν όρια! Η Audi λέει όχι σε 4-κύλινδρα RS μοντέλα!

cars