CARSNEWS
F1 & RACES

Ενδέκατος ίσον τελευταίος!

Ο Kimi Raikkonen έμεινε και στο Circuit of the Americas εκτός βαθμολογούμενης δεκάδας, πράγμα που προκάλεσε την απογοήτευση του.

Και είναι λογικό αν δει κανείς τα φετινά του αποτέλεσμα. Ξεκίνησε τη σεζόν με τέσσερις συνεχόμενες παρουσίες στους βαθμούς ενώ μέχρι το καλοκαιρινό διάλειμμα, ήταν στο Top-10 σε οκτώ από τα δώδεκα Grand Prix που είχαν λάβει χώρα (Αυστραλία, Μπαχρέιν, Κίνα, Αζερμπαϊτζάν, Γαλλία, Αυστρία, Μεγάλη Βρετανία και Ουγγαρία).

Όμως έκτοτε είναι σταθερά εκτός βαθμών, με το αρνητικό σερί να συνεχίζεται και στο αμερικάνικο Grand Prix του Τέξας. Εκεί, μετά από κακές κατατακτήριες δοκιμές, εκκίνησε μόλις δέκατος-έβδομος.

Ο «Iceman» είχε εκπληκτικό πρώτο γύρο, κέρδισε θέσεις και ακολουθώντας στρατηγική δύο pit stop, έδειχνε πως όδευε προς ένα θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, στο τελευταίο stint η Alfa Romeo δεν είχε την απαιτούμενη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να πέσει ενδέκατος.

«Κοιτώντας τους προηγούμενους αγώνες, αυτή τη φορά ήμουν σε καλύτερη θέση απ’ ότι καιρό τώρα. Όμως προφανώς, όταν τερματίζεις ενδέκατος δεν παίρνεις απολύτως τίποτα. Τι εκεί, τι τελευταίος. Δεν έχει καμία διαφορά και γι’ αυτό είναι τόσο απογοητευτικό. Παρότι υπήρχαν θετικά στοιχεία σε αυτό τον αγώνα, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει», είπε ο Raikkonen.

--

Related Articles

Μισέλ Γιο: Παντρεύτηκε τον σύντροφό της έπειτα από 19 χρόνια αρραβώνα

cars

Αυτή είναι η νέα Mercedes CLE Coupe, ίσως το πιο όμορφο κουπέ της φίρμας

cars

Όταν ο Michael Schumacher είπε ψέματα στον Eddie Jordan…

cars

To F1 Vlog της πρεμιέρας της Αυστρίας

cars

Δεν τρέχει αποκλειστικά για τον όγδοο τίτλο ο Χάμιλτον

cars

O Marko προειδοποιεί για Vettel-Leclerc

cars

Πότε θα γίνουν οι υπόλοιπες παρουσιάσεις των ομάδων της F1 (vid)

cars

Τα νέα στοιχεία για το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ, δέκα χρόνια μετά

cars

Έξαλλοι οι οδηγοί της F1 με το νέο πρόστιμο του 1 εκατ. ευρώ – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars