CARSNEWS
AUTONEWS

Εννοείται πως η Hyundai ετοιμάζει το Tucson N Line.

Πραγματικά, δεν πιστεύω ότι υπήρχε καμία αμφιβολία σχετικά με το αν  η Hyundai θα εμπλούτιζε την γκάμα του ολοκαίνουριου Tucson με μία “N Line” έκδοση. Μπορεί να μην υπήρχαν ενδείξεις, αλλά έπειτα από το Sonata και το Elantra (για την αμερικανική αγορά) που δέχθηκαν την ανάλογη περιποίηση, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει το νέο Tucson που παρουσιάστηκε πριν από έναν μήνα περίπου, λανσάροντας μία εντελώς διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία στο συγκεκριμένο μοντέλο και εξελίσσοντας περαιτέρω την “Sensuous Sportiness” σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρίας.

Όπως φαίνεται αμυδρά στις δύο σκοτεινές εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η κορεατική φίρμα, το Tucson N Line διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μεγάλου SUV χάρη στην διαφορετική γεωμετρική γρίλια, την μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα και τις πιο επιθετικές λεπτομέρειες σε ολόκληρη την μάσκα ενώ πίσω, ο νέος προφυλακτήρας φιλοξενεί τον έντονο διαχύτη και την διπλή απόληξη της εξάτμισης που φαίνεται πως έχει περισσότερο οβάλ σχήμα παρά το παραλληλόγραμμο της βασικής έκδοσης. Το πακέτο της στυλιστικής αναβάθμισης συμπληρώνουν τα μαύρου χρώματος πάνελ (βλ. οροφή, φτερά, καθρέφτες κλπ) και οι νέου σχεδιασμού ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών.

Δυστυχώς, σε αυτό το σημείο δεν έχουμε εικόνα των επεμβάσεων στις οποίες προχώρησε η Hyundai στο εσωτερικό του νέου Tucson N Line, ούτε για τα μηχανικά της νέας έκδοσης αν και οι φήμες λένε ότι θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με τον βενζινοκινητήρα των 2,5 λίτρων και περί τα 230 άλογα. Περισσότερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ταυτόχρονα με το Tucson N Line, η Hyundai ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσουν άλλα δύο N/N Line μοντέλα για τις Η.Π.Α., χωρίς όμως να διευκρινίζει ποια θα είναι αυτά. Θα μου πεις, τι μας νοιάζει εμάς για τις Η.Π.Α. Πρακτικά δεν μας νοιάζει, αλλά όπως και να έχει, η εξέλιξη μίας μάρκας που φαίνεται ότι εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως, είναι κάτι που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

The post Εννοείται πως η Hyundai ετοιμάζει το Tucson N Line. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Nέο Renault Captur. Πλήρως αναβαθμισμένο

cars

Μercedes GLC Coupe 300d 4Matic. Mε έντονα σπορ διάθεση

cars

Η Porsche αυξάνει το μερίδιο της στη Rimac στο 24%.

cars

Το δεύτερο μοντέλο της Bugatti θα είναι ηλεκτρικό και… καθημερινό!

cars

Η παραλία – Spoiler: Ο Διονύσης ανακαλύπτει ότι ο Παπαγιαννάκης είναι ζωντανός

cars

Nissan Hyper Adventure concept: Σχεδιασμένο για ταξίδια στη φύση

cars

ID.3. Μπορείτε να το δείτε στο Golden Hall

cars

Audi. Με τεχνολογία eAWS  στα SUV της 

cars

Audi. Με μεγαλύτερη αυτονομία τα plug-in υβριδικά Q5, A6 και A7

cars