CARSNEWS
MOTONEWS

Ενοικίαση μοτοσυκλέτας: Οδήγησε την χωρίς να την παντρευτείς

Ενοικίαση μοτοσυκλέτας: Οδήγησε την χωρίς να την παντρευτείς
  • Διαβάστηκε από 1.088 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/5/2023

Αν ψάχνεις μια μοτοσυκλέτα ή scooter για ενοικίαση, ώστε να καλύψεις πλήρως τις ανάγκες σου είτε για αστική μετακίνηση, η Hippo έχει την ιδανική λύση.

Νοικιάζεις μοτοσυκλέτα ή scooter με την ημέρα, το μήνα ή το χρόνο.

Η Hippo είναι μια νεοσύστατη εταιρεία με στόχο να προσφέρει ευέλικτες λύσεις μίσθωσης δικύκλων που προσαρμόζονται στις ανάγκες σου. Η ενοικίαση μπορεί να γίνει με την ημέρα, το μήνα ή το χρόνο για να έχεις το μέγιστο όφελος. Η Hippo είναι θυγατρική της Muvus, της εταιρείας που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τις CF MotoRoyal EnfieldNIU και άλλες, που σημαίνει ότι ο στόλος της είναι πλήρης, αφού περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες, ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα scooter, καθώς και ηλεκτρικά ποδήλατα, όχι μόνο των «δικών της» εταιριών, αλλά και άλλων κατασκευαστών όπως HondaYamahaSYM κλπ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Λύσεις για όλους ακόμα και επαγγελματίες

Με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, η εταιρεία Hippo προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης μοτοσυκλετών, scooter και ηλεκτρικών. Ιδανική λύση για εταιρίες που θέλουν να κάνουν γρήγορες μετακινήσεις για τα στελέχη του αλλά και για ιδιώτες  που θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα στις καθημερινές διαδρομές αντί να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο τους. Ακόμα και για επαγγελματική χρήση, είναι διαθέσιμα με την ημέρα για κάποια έκτακτη ανάγκη, με το μήνα για μήνες με αυξημένο όγκο δουλειά ή με το χρόνο σε εξαιρετικά συμφέρουσες προσφορές.

Δοκιμάζεις καινούριες τεχνολογίες πριν τις αγοράσεις

Ένα test Ride, συνήθως για 20 λεπτά, μπορεί να σου δώσει μόνο μια μικρή γεύση του μοντέλου που θέλεις να αγοράσεις. Μερικές μέρες με ένα μοντέλο καινούριας τεχνολογίας που εσύ θέλεις να αγοράσεις θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση μίας «κακοτοπιάς». Θα συμβιώσεις μαζί του, θα βρεις μόνος σου τα ελαττώματα του (τα καλά θα σας τα έχουν πει ήδη σε κάποιο κατάστημα) και θα μπορέσεις να αξιολογήσεις καλύτερα αν αξίζει η αγορά του ή όχι. Ο στόχος είναι να καταλάβεις πως λειτουργεί κάτω από κάποιες συνθήκες και να δεις αν σου ταιριάζει.

Οδηγείς μοντέλα που δεν μπορείς να αγοράσεις

Θέλεις να αποκτήσεις τη μοτοσυκλέτα ή το scooter των ονείρων σου, αλλά δεν θέλεις να την «παντρευτείς» και προτιμάς να έχεις τη δυνατότητα να την αλλάξεις με άλλη επίσης ολοκαίνουργια; Η Hippo σε καταλαβαίνει και σε προσκαλεί στον μαγικό κόσμο της ενοικίασης. Ξέχνα το άγχος και τις υποχρεώσεις που συνοδεύον την ιδιοκτησία μιας μοτοσυκλέτας και μην σκέφτεσαι την αξία μεταπώλησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ν. Δημητρακοπούλου 116, Κουκάκι

Τηλ.: 210 92 13 608, 6980 599 951

www.hipporent.gr

        

Νοικιάζεις μοτοσυκλέτα ή scooter με την ημέρα, το μήνα ή το χρόνο.

Λύσεις για όλους ακόμα και επαγγελματίες

Δοκιμάζεις καινούριες τεχνολογίες πριν τις αγοράσεις

Οδηγείς μοντέλα που δεν μπορείς να αγοράσεις

Εσύ θα επέλεγες μακροχρόνια μίσθωση αντί για αγορά καινούργιας μοτοσυκλέτας;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

«Συγκοινωνούντα Δοχεία»: Η μεγαλύτερη επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά της πορνογραφίας ανηλίκων – PatrisNews

cars

H GoPro αποκτά την εταιρεία «έξυπνων κρανών» Forcite

cars

Άγιος Νικόλαος: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 19χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας

cars

Seat Urban Mobility, ένα business unit για την προώθηση της αστικής κινητικότητας

cars

Τροχαίο με μοτοσυκλέτα στο κέντρο της Αθήνας

cars

Η BMW παρουσίασε την νέα classic roadster R 12 nineT και την classic cruiser R 12 – Φωτογραφίες

cars

50 χρόνια γιορτάζει η TZ της Yamaha αυτό το Σαββατοκύριακο στο Mugello

cars

Best Moto by LS2 – CFMOTO 800MT: Η πιο Value for Money μοτοσυκλέτα

Bury

Zero: Μηδενική ανοχή στις κλοπές μοτοσυκλετών

cars