CARSNEWS
AUTONEWS

Εντυπωσιακή αναβάθμιση για το Toyota Crown.

Το Crown είναι ένα μοντέλο που υπηρετεί πιστά την Toyota στην εγχώρια αγορά εδώ και 65 ολόκληρα χρόνια. Είναι λογικό λοιπόν, σε αυτό το χρονικό διάστημα να έχουν λανσαριστεί στην αγορά ούτε λίγο, ούτε πολύ 15 γενιές με την τελευταία εξ αυτών να κυκλοφορεί από το 2018. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η ιαπωνική εταιρία αποφάσισε να ανανεώσει το Crown παρά το γεγονός ότι η τρέχουσα γενιά διανύει μόλις το 3 έτος της ζωής της. Απ’ ότι βλέπουμε δε, οι σχεδιαστές της Toyota εστίασαν στην καμπίνα αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα ακριβώς όπως ήταν.

Στο εσωτερικό πάντως δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία γρήγορη ματιά για να παρατηρήσει κάποιος την γιγαντιαία οθόνη των 12,3 ιντσών που βρήκε την θέση της στην κορυφή του ταμπλό. Αυτή είναι η κεντρική αλλαγή που αλλάζει ριζικά την εικόνα της καμπίνας καθώς η τοποθέτηση της οθόνης έφερε και κάποιες μικροαλλαγές στο υπόλοιπο, με τα χειριστήρια για το σύστημα κλιματισμού/εξαερισμού να φιλοξενούνται πλέον σε μία μικρότερη οθόνη λίγο πιο χαμηλά.

Απ’ όσο γνωρίζουμε, η Toyota δεν έχει αλλάξει κάτι ούτε όσον αφορά στα μηχανικά. Αυτό σημαίνει ότι το Crown εξακολουθεί να προσφέρεται είτε με έναν turbo βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων με 245 άλογα και 350 Nm, είτε με ένα εκ των δύο υβριδικών συνόλων: το πρώτο βασίζεται σε έναν βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων και παράγει 226 ίππους και το άλλο σε έναν 3,5 λίτρων και προσφέρει 359 ίππους.

The post Εντυπωσιακή αναβάθμιση για το Toyota Crown. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Stellantis. Με εντατικούς ρυθμούς ο εξηλεκτρισμός της γκάμας της

cars

Το νέο Audi RS3 είναι ένα super-hatchback 400 ίππων.

cars

Στις 30 Νοεμβρίου το ανανεωμένο Skoda Karoq.

cars

Η Hertz πουλάει ηλεκτρικά αυτοκίνητα καθώς η ζήτηση για τα οχήματα εσωτερικής καύσης παραμένει ισχυρή

cars

Ένα Seat Leon Cupra ST με 520 ίππους

cars

Ρομπότ Σοφία: Δεν έχω καμία επιθυμία να κατακτήσω τον κόσμο, είμαι εδώ για να κάνω τη ζωή των ανθρώπων ακόμα καλύτερη

cars

Ο Μπάιντεν ήταν ξεκάθαρος, δεν θέλει κλιμάκωση, είπε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου

cars

Ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά της Βαρκελώνης μετά από ματς θρίλερ

cars

Πέντε ιστορικές μονές της Πελοποννήσου

cars