CARSNEWS
NEW MODELS

Επίσημα σκίτσα για τη νέα Skoda Octavia RS

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες η νέα Octavia RS θα έχει plug-in υβριδική έκδοση που θα αποδίδει τουλάχιστον 245 ίππους. Φυσικά θα έχει και δυνατότητα καθαρής ηλεκτροκίνησης για περίπου 50 km με το σύστημα πρόωσης να προέρχεται από το VW Golf GTE (συνδυάζει 1.4 TSI με ηλεκτροκινητήρα). Επίσης, η νέα Octavia RS θα έχει τόσο συμβατική δίλιτρη έκδοση TSI (εδώ για το 0-100 km/h υπολογίστε περίπου 6,5 sec) με περίπου 250 άλογα όσο και μία δίλιτρη diesel με περίπου 185 PS.

Όπως μπορούμε να δούμε, στα πρώτα επίσημα σκίτσα που έδωσε στην δημοσιότητα η Skoda, η εμφάνιση της νέας Octavia RS δείχνει εντυπωσιακή με επιθετικούς προφυλακτήρες και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο απολήξεις στα άκρα με την τελευταία πόρτα να δημιουργεί ένα ανάγλυφο αεροδυναμικής πτέρυγας.Τα μαύρα λογότυπα RS δίνουν έμφαση στο δυναμικό σχεδιασμό του best-seller της SKODA, του οποίου οι διαστάσεις έχουν ελαφρώς αυξηθεί σε σχέση με του προκάτοχού του.

Το όλο πακέτο RS υπερθεματίζουν οι χαρακτηριστικής σχεδίασης ζάντες, ενώ με το κόκκινο μπορείτε να δείτε πως θα υπάρξουν αντίστοιχες εκδόσεις και για την estate έκδοση. Η νέα Octavia RS θα κάνει το ντεμπούτο της στην ελβετική έκθεση το Μάρτιο και στην αγορά το λανσάρισμά της θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο και μετά.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Volkswagen e-Golf και ID.3 στην 85η ΔΕΘ

cars

Το αυτοκίνητο που θα θέλαμε όλοι έρχεται σε τιμή έκπληξη

cars

Το Volkswagen Golf ξανά πρώτο στην Ευρώπη

cars

Πόσο κοστίζει η ίδρυση μιας αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα;

cars

Πρώτη “φλογισμένη” γεύση από το νέο Batmobile (Video)

cars

H BMW παρουσίασε το νέο της λογότυπο

cars

Η Hyundai χαρίζει 40 δολάρια για ένα test drive

cars

H Bentley επανέρχεται προσεκτικά στην παραγωγή

cars

McLaren Elva: Μια βροχή (δεν) την σώζει

cars