CARSNEWS
NEW MODELS

Επίσημα teaser για το Genesis GV80

Η Hyundai και συγκεκριμένα η Genesis διευρύνει ακόμη περισσότερο την γκάμα της με στόχο να αποσπάσει ένα σημαντικό μερίδιο στις πολυτελείς μεγάλες κατηγορίες έχοντας ως βασικό όπλο την ανταγωνιστική τιμή πώλησης. Η Genesis έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην απαιτητική αμερικανική αγορά σημειώνοντας μια πολύ αξιόλογη εμπορικά πορεία και με βλέψεις για την Ευρώπη.

Μέχρι να γίνει αυτό (ίσως με κάποιο ηλεκτρικό μοντέλο) το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο επερχόμενο GV80 με τα πρώτα teaser στοιχεία να μας αποκαλύπτουν ένα εντυπωσιακά μεγάλο SUV με μία εμφατική μάσκα σχήματος ανοιχτού V. Από την οποία ξεχωρίζει το έντονο πλέγμα και το μεγάλο πλάτος της με τους προβολείς να βρίσκονται εντελώς στα άκρα και να δημιουργούν ένα LED αποτύπωμα με δύο παράλληλες φωτεινές «μπάρες».

Σχεδιαστικά το GV80 δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε τον ανταγωνισμό του ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη για τους Κορεάτες. Χαρακτηριστική είναι και η εικόνα στο εσωτερικό με την φαρδιά κεντρική κονσόλα από την οποία απουσιάζει ο κλασικός επιλογές αφού υπάρχουν διακόπτες κίνησης. Στο μέσο του ταμπλό φιγουράρει μια στενόμακρη οθόνη αφής, ενώ ο πίνακας οργάνων θα είναι ψηφιακός.

Το GV80 θα βασίζεται σε μία νέα πισωκίνητη πλατφόρμα, θα είναι τετρακίνητο και θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων. Ο τεχνολογικός του εξοπλισμός θα είναι ιδιαίτερα πλούσιος και η διαδικτυακή πρεμιέρα του μοντέλου θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Τέλη Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις στη Νότια Κορέα και μέσα στο 2020 στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έρευνα: Είναι τα ηλεκτρικά πιο φιλικά στο περιβάλλον;

cars

Αυτό είναι το ηλεκτροκίνητο Skoda Enyaq iV

cars

Ξεκίνησαν οι πρώτες παραδόσεις της εξωτική Bugatti Divo

cars

Πάρε θέση – Θα αγόραζες το νέο Hyundai Accent;

cars

Φυλάκιση 6 μηνών σε οδηγό φορτηγού για εγκληματική αναστροφή (Video)

cars

Αποκαλυπτήρια για τη «νέα» Ferrari με αφορμή τα 1000 GP στη Formula 1

cars

Κορωνοϊός: O επικεφαλής ιατρικών υπηρεσιών της Skoda συμβουλεύει

cars

Ο Richard Hammond μας ξεναγεί στο «μυστικό» του γκαράζ (video)

cars

Σε “υψηλή τάση” η πορεία της VW για την ηλεκτροκίνηση

cars