CARSNEWS
NEW MODELS

Επίσημο: Αυτή είναι η Ferrari SF1000 για το 2020 (Video)

Με πολλούς συμβολισμούς η Ferrari παρουσίασε το μονοθέσιό της για τη σεζόν του 2020 στο Τeatro Romolo Valli, στη Ρέτζιο Εμίλια. Καταρχάς το όνομά της, SF1000 αποτίει φόρο στα 1000 grand prix που έχει συμμετάσχει η Scuderia στο πρωτάθλημα της Formula 1 (πετυχαίνοντας 238 νίκες), ενώ και η επιλογή της συγκεκριμένη πόλης, που βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιόμετρων από το στρατηγείο του Μαρανέλο, έχει και μια ιστορική σημασία καθώς εκεί πρωτοπαρουσιάστηκε το 1797 η τρίχρωμη σημαία της ενωμένης Ιταλίας που παραμένει η επίσημη της γειτονικής χώρας.  

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι Sebastian Vettel και Charles Leclerc, που θα αποτελέσουν το αγωνιστικό δίδυμο για τη νέα σεζόν, όπως και ο επικεφαλής της ομάδας Mattia Binotto, ο οποίος τόνισε την ανάγκη για αξιοπιστία του μονοθεσίου, αλλά και τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν:

Αυτό είναι το 66ο μονοθέσιο για την F1 που κατασκευάστηκε από τη Scuderia Ferrari. Η ομάδα των τεχνικών είναι σχετικά νέα, πρέπει ακόμα να ωριμάσουμε, να μάθουμε από τα λάθη μας, και να επικεντρωθούμε στην αξιοπιστία, η οποία ήταν μία από τις αδύναμες στιγμές της περασμένης σεζόν” δήλωσε χαρακτηριστικά ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari F1.

Η Ferrari προσλαμβάνει 400 άτομα. Μάθετε πώς!

Η SF1000 εν μέσω ενός φαντασμορικού show που μεταδόθηκε από τα  social media της Ferrari αποκαλύφθηκε στο κοινό, παρουσία του CEO Luis Camillieri και του John Elkan, αλλά και των 350 μηχανικών της Scuderia για τους οποίους ο Binotto ζήτησε από το κοινό να σηκωθεί και να τους χειροκροτήσει αναγνωρίζοντας το έργο τους.

Σε ότι αφορά το νέο μονοθέσιο, εκτός από κάποιες χρωματικές αλλαγές έχει βελτιωμένη αεροδυναμική, καθώς τα μηχανικά του μέρη είναι πιο συμπαγή.

Πόσο κοστίζει ένα αυθεντικό κράνος του Schumacher!

Δηλώσεις Sebastian Vettel και Charles Leclerch

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel δήλωσε χαριτολογώντας πώς αισθάνεται περισσότερο Ιταλός, λόγω των πολλών χρόνων του στην ομάδα, ωστόσο στις δηλώσεις του παρουσιάστηκε… Γερμανός  “Δεν έχω κάποια κρυστάλλινη σφαίρα για να πω με σιγουριά τι θα γίνει, αλλά είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος”.

O Charles Leclerch δήλωσε πώς νοιώθει πολύ όμορφα στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις στο δεύτερο χρόνο. Τόνισε ότι εργάστηκε πολύ στην προετοιμασία του αλλά και με τη ομάδα, στην εξέλιξη του αυτοκινήτου. 

Υπομονή μέχρι τις 15 Μαρτίου και το πρώτο grand prix της χρονιάς, στην πίστα του Άλμπερτ Παρκ, στη Μελβούρνη της μακρινής Αυστραλίας, όπου θα πάρουμε το πρώτο δείγμα γραφής από τη νέα SF1000.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ένα Batmobile Replica του Keaton με πραγματική τουρμπίνα αναζητά ιδιοκτήτη!

cars

Ο Tommi Makinen στο τιμόνι του καυτού Toyota Yaris GR-4 (Video)

cars

To Tesla Cybertruck σε νέες περιπέτειες

cars

Top 10 ταινίες με αυτοκίνητα για να περνάει η ώρα στο σπίτι

cars

Ένα Video που συγκλονίζει: Μια βόλτα στις μητροπόλεις του κόσμου στην εποχή της καραντίνας

cars

Η Ford προσφέρει σύστημα αποφυγής εξόδου από το δρόμο (video)

cars

Το νέο Ford Fiesta στην Ελλάδα. Τιμές και εξοπλισμός

cars

To φημισμένο “Ραντεβού” θα γυριστεί ξανά με μία Ferrari SF90 Stradale

cars

LIVE: Κυκλοφοριακό χάος από την απεργία του Μετρό-Ποιοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι

cars