CARSNEWS
NEW MODELS

Επίσημο: Τα ηλεκτροϋβριδικά Jaguar Land Rover θα έχουν περιποίηση SVR

Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός για τον όμιλο της Jaguar Land Rover δεν είναι άλλος από τους Γερμανούς κατασκευαστές. Η Mercedes-AMG σχεδιάζει να λανσάρει μια σειρά από νέα μοντέλα που θα έχουν κάτω από το καπό τους έναν εξηλεκτρισμένο V8.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και η Audi εμποτίζοντας με mild hybrid τεχνολογία τον τετράλιτρο twin-turbo V8. Όσο για την BMW κυκλοφορούν φήμες πως αρκετά από τα κορυφαία της μοντέλα θα έχουν ηλεκτρικές εκδόσεις.

Φυσικά οι Βρετανοί δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι και ήδη το τμήμα αναβαθμίσεων SVO (Special Vehicle Operations) της εταιρίας συμμετέχει στην εξέλιξη των top εκδόσεων. Τα οποία θα έχουν τις ανάλογες περιποιήσεις αλλά η I-Pace δεν θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα τις δεχθεί (επειδή βασίζεται σε δικό της πλαίσιο), αφού θα δοθεί βαρύτητα στη νέα XJ.

Η τελευταία θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MLA και θα αποκτήσει SVR έκδοση. Αντίστοιχες εκδόσεις θα έχουν και τα νέα Range Rover και Range Rover Sport, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως στα σκαριά βρίσκεται και μια επταθέσια έκδοση του Evoque, σύμφωνα με το βρετανικό Auto Express.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ακυρώθηκε η Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ!

cars

Στο σφυρί το όχημα του στρατηγού Patton

cars

Με 847 άτομα στελεχώνεται το Αυτόνομο Τμήμα Ηλεκτροκίνησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

cars

Αυτή η Ferrari σε πάει παντού!

cars

Volkswagen: Σχεδίασε το δικό σου ID.3

cars

Νέα παράταση στο κλείσιμο των εργοστασίων της Formula 1

cars

Η Tesla ετοιμάζει άμεσο ανταγωνιστή του VW ID.3;

cars

Βάζει φωτιά το Toyota GR Yaris των 261 ίππων!

cars

Ένα κεντρομήχανο Mini με μοτέρ από Kawasaki Ninja, στις 13.000 rpm! (βίντεο)

cars