CARSNEWS
NEW MODELS

Επίσημο: To νέο Hyundai i20 έχει και mild hybrid εκδόσεις

Ουσιαστικά το νέο Hyundai i20 με το νέο σχεδιαστικό μοτίβο σας το έχουμε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες. Έτσι, θα αναφερθούμε στις διαστάσεις και ειδικότερα στο πλάτος του αμαξώματος που είναι 20 mm μεγαλύτερο από το απερχόμενο μοντέλο. Όσον αφορά στο μήκος η διαφορά είναι ελάχιστη αφού έχουν προστεθεί μόλις 5 mm, με την οροφή να είναι ελαφρώς χαμηλότερη.

Η Hyundai κάνει λόγο για ένα ακόμη πιο ευρύχωρο εσωτερικό αφού και το τωρινό μοντέλο προσφέρει πολύ καλούς χώρους. Ενδεικτικό είναι πως το πορτμπαγκάζ είναι μεγαλύτερο κατά 25 lt φτάνοντας συνολικά τα 351 lt. Από πλευράς συστημάτων υποβοήθησης και άνεσης υπάρχουν οι πιο πρόσφατες τεχνολογίες με τους Κορεάτες να αναμένουν κορυφαία αξιολόγηση στις δοκιμές πρόσκρουσης.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει το ολοκαίνουργιο ταμπλό το οποίο για την ώρα βλέπετε σε ένα σκίτσο. Η προσοχή πέφτει στην υπερυψωμένη οθόνη αφής 10,25 ιντσών (8,0 στις λιγότερο πλούσιες εκδόσεις) που έρχεται και ενσωματώνεται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών. Το ταμπλό διατρέχει μια όμορφη επένδυση, ενώ χαμηλότερα στην κεντρική κονσόλα φαίνονται τα χειριστήρια και οι διακόπτες για τον κλιματισμό.

Μέχρι να δούμε περισσότερες φωτογραφίες για το εσωτερικό η Hyundai ανακοινώνει επίσημα την γκάμα των κινητήρων που ξεκινά από τα 1.200 cc με το τετρακύλινδρο των 84 PS με πεντάρι σασμάν. Από εκεί και πάνω υπάρχει ο τρικύλινδρος 1.0 GDI με υπερτροφοδότηση που αποδίδει 100 PS ή 120 PS με 6άρι μηχανικό ή διπλόδισκο 7FCT (στάνταρ το τελευταίο στις mild hybrid εκδόσεις). Για πρώτη φορά υπάρχει στο i20 ήπιο υβριδικό σύστημα που είναι προαιρετικό στην έκδοση με τους 100 PS και στάνταρ σε αυτή με τους 120.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Εξαγριωμένος οδηγός BMW εμβολίζει με μίσος ένα Ford (Video)

cars

Η Mercedes δοκιμάζει εντατικά την ηλεκτρική V-Class στην αρκτικό κύκλο

cars

Le Grand Rendez-Vous: η αποκάλυψη (βίντεο)

cars

Το απίστευτο ποσό για ένα τραπεζάκι μπιλιάρδου με την υπογραφή της Rolls Royce

cars

Μέσω twitter το δημοψήφισμα για το νέο εργοστάσιο της Tesla

cars

To Peugeot 208 είναι το “Car Of The Year 2020” (Video)

cars

Ντριφτάροντας με επτά κινητήρες και τους 1.400 ίππους της ηλεκτροκίνητης Ford Mustang Mach-E (Video)

cars

Το μέλλον του VW Scirocco είναι ηλεκτρικό!

cars

Το Nissan LEAF RC των 327 ίππων “προσγειώθηκε” στην Ευρώπη!

cars