CARSNEWS
NEW MODELS

Επιστρέφουν η Κωνσταντινούπολη και οι θεατές!

Όπως είχαμε γράψει από την περασμένη Πέμπτη, η Liberty Media ήταν σε προχωρημένες επαφές με τους διαχειριστές της πίστας της Κωνσταντινούπολης, προκειμένου το τριήμερο 13-15 Νοεμβρίου το Istanbul Park να φιλοξενήσει τον 14ο αγώνα του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Παράλληλα, φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» και η τριάδα των αγώνων του φινάλε της σεζόν, με δύο grand prix στην πίστα του Μπαχρέιν πιθανότατα σε διαφορετικές χαράξεις αυτής στις 29 Νοεμβρίου και στις 6 Δεκεμβρίου, και φινάλε στις 13 Δεκεμβρίου στην Γιας Μαρίνα του Άμπου Ντάμπι.

Η νεότερη πληροφορίας, πάντως, είναι ότι έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές ανάμεσα στη Liberty Media και τις κυβερνήσεις των κρατών που θα φιλοξενήσουν αγώνες τους επόμενους μήνες (Ιταλία, Ρωσία, Γερμανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Μπαχρέιν και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) προκειμένου σε κάποιους αγώνες να υπάρξει περιορισμένος αριθμός θεατών.

Πρόκειται για μία κίνηση πολύ σημαντική, μιας και μέχρι στιγμής κανένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ή μεγάλη διοργάνωση (π.χ. Champions League) δεν έχει ανοίξει την πρόσβαση στους θεατές. Ωστόσο, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, η Formula 1 θα κάνει την κίνηση να επιτρέψει την παρουσία θεατών στις εξέδρες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δείτε την ανατριχιαστική ανάσυρση μιας Ford Mustang από γκρεμό (Video)

cars

To Polestar 2 των 400 ίππων μάς δείχνει το εσωτερικό του

cars

Alfa Romeo Montreal: Μισός αιώνας ζωής για μια γοητευτική Ιταλίδα

cars

Νέες, μειωμένες τιμές για την Skoda Octavia στην Ελλάδα

cars

Audi: Η Tesla βρίσκεται δύο χρόνια μπροστά

cars

Τι το ιδιαίτερο έχει το ArcFox Alpha-T;

cars

Από 14.180 ευρώ το υγραεριοκίνητο Dacia Duster LPG

cars

Το 8-κύλινδρο Jeep Wrangler έχει επιδόσεις supercar!

cars

Ο πραγματικός λόγος που τα ηλεκτρικά είναι πιο ακριβά από τα θερμικά αυτοκίνητα

cars