CARSNEWS
NEW MODELS

Επτάχρονος μοιράζει… κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα

Τον νόμο στα χέρια του αποφάσισε να πάρει ένας επτάχρονος Βρετανός μετά και την απώλεια της γάτας του από έναν ασυνείδητο οδηγό ο οποίος κινείτο με υπερβολική ταχύτητα στον δρόμο που περνούσε έξω από το σπίτι του.

Ο Harry Cannell θέλησε να βάλει ένα τέλος στην παραβατικότητα των οδηγών, επιδοκιμάζοντας όσους σέβονται το όριο το όριο των 48 χλμ./ώρα και αποδοκιμάζοντας εκείνους που το παραβιάζουν

Η δραστηριότητα του επτάχρονου τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών αρχών της περιοχής, οι οποίες έστειλαν ένα περιπολικό δίνοντας την ευκαιρία στον ατρόμητο «μικρό» να δοκιμάσει ένα πραγματικό ραντάρ εντοπισμού ταχύτητας.

Μάλιστα σε όσους ελέγχους πραγματοποιήθηκαν εκείνη την ημέρα, δεν εντοπίστηκε κανένας παραβάτης γεγονός που αναδεικνύει ότι η μεθοδολογία του επτάχρονου Βρετανού είχε εξαιρετικά αποτελέσματα.

«Ο Χάρι ενθαρρύνει την οδική ασφάλεια και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα όρια ταχύτητας στον δρόμο του. Πιστεύουμε ότι θα γίνει ένας σπουδαίος αστυνομικός», σημείωσε με δημοσίευσή της στα κοινωνικά δίκτυα οι αρχές του Norfolk Constabulary.

Ο επτάχρονος Harry Cannell δεν διατήρησε τον εξοπλισμό των αστυνομικών αρχών, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει το έργο του, αποτρέποντας τους οδηγούς που περνούν από τον δρόμο του σπιτιού του να παραβιάζουν το όριο ταχύτητας.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνει Volvo ξεπερνώντας τις 700.000 μονάδες για το 2019

cars

Η ηλεκτροκίνητη Citroen DS έρχεται από το μέλλον

cars

Το νέο Genesis G80 θα σε κάνει να λατρέψεις τα sedan της Hyundai

cars

Εκρηκτική άνοδος των πωλήσεων της Porsche μέσα στο 2019

cars

Απόπειρα δολοφονίας Ελ. Βενιζέλου: Όταν οι σφαίρες σαν το χαλάζι έπεφταν στην Πακάρ.

cars

Το Skoda Kamiq αποκτά δίδυμο αδερφό

cars

Η αγωνιστική Bentley Continental σπάει τον πάγο!

cars

Θυγατρική της Daimler αποχωρεί από την Ελλάδα

cars

Η δυναμική επιστροφή της Lancia: Ποιο αυτοκίνητο θα παρουσιάσει το 2024

cars