CARSNEWS
NEW MODELS

Εταιρικό Tesla Model X «γράφει» 643.000 χιλιόμετρα και συνεχίζει απροβλημάτιστα!

Τη δική του απάντηση σε εκείνους που αμφισβητούν την ποιότητα ή ακόμα και την αξιοπιστία των προτάσεων της Tesla δίνει ένα Model X, το οποίο έχει ήδη «γράψει» στο οδόμετρό του 643.000 χιλιόμετρα συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό να οργώνει τις λεωφόρους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το Tesla Model X ανήκε σε εταιρεία VIP μεταφορών γεγονός που δικαιολογεί το επίτευγμα της κάλυψης 643.000 χιλιομέτρων σε χρονικό διάστημα μικρότερο των τεσσάρων ετών.

Μετά τη συμπλήρωση 520.000 χιλιομέτρων, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 90 kWh αντιαταστάθηκαν με νέες χωρίς κόστος, στο πλαίσιο της οκταετούς εγγύησης  που προσφέρει η Tesla, στην οποία δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικός με τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

Μετά από 120.000 χιλιόμετρα, μια πλήρη φόρτιση του αθάνατου Tesla Model X εξασφαλίζει αυτονομία 365 χιλιομέτρων, αριθμός καθόλα ικανοποιητικός για ένα ηλεκτροκίνητο crossover του 2016.

Απ΄ ότι φαίνεται ωστόσο το εν λόγω Tesla Mode X κρατά ένα ακόμα ρεκόρ, μιας και αποτελεί το πιο προσιτό δείγμα του είδους του. Για την ακρίβεια πωλήθηκε έναντι μόλις 30.000 δολαρίων, κάνοντας ευτυχισμένο τον νέο ιδιοκτήτη του, ο οποίος δεν έχει εντοπίσει για την ώρα προβλήματα ή φθορές που να συμβαδίζουν με τη… σκληρή χρήση του αυτοκινήτου.  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Όταν η Alfa Romeo ξεπερνούσε και την Lamborghini

cars

Η MINI ετοιμάζει ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV

cars

Supra happy meal με drift, από την Toyota και τα McDonalds (βίντεο)

cars

Δοκιμάζουμε το Toyota C-HR 2.0 Hybrid 184PS 4X2

cars

Μέσω twitter το δημοψήφισμα για το νέο εργοστάσιο της Tesla

cars

Με αυτό το Toyota 2000GT μπορείς να σερφάρεις

cars

Μία Chevrolet Corvette Split Window με σύγχρονη καρδιά

cars

50 χρόνια από την πρώτη νίκη της Porsche στο Le Mans

cars

Μία Rolls Royce Phantom V στην πρίζα!

cars