CARSNEWS
NEW MODELS

Ετοιμάζεται και το αγωνιστικό Cupra Leon Competition

Με το δεξί θα μπει η νέα χρονιά για την Seat η οποία στις 28 Ιανουαρίου θα παρουσιάσει στο διαδίκτυο τη νέα 4η γενιά Leon, η οποία θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους προς τα μέσα του 2020. Και όπως θα γνωρίζετε ήδη θα βασίζεται στο νέο VW Golf το οποίο οδηγήσαμε και το περιμένουμε τους πρώτους μήνες του έτους.

Σε σχέση με το Golf το Leon μπορεί να έχει και αυτό μια plug-in υβριδική έκδοση, αλλά θα διαφοροποιείται χάρη στην Cupra. Της οποίας τα λογότυπα θα κοσμούν τη νέα αγωνιστική turbo δίλιτρη έκδοση στο πρωτάθλημα TCR έχοντας ως στόχο νέες διακρίσεις. Στην οθόνη σας βλέπετε μία σχετική εικόνα με από το πίσω μέρος όπου διακρίνεται ο τονισμένος θόλος του φτερού και ψηλότερα η αεροδυναμική πτέρυγα.

Η Cupra προχωρά ένα βήμα πιο κάτω και προσφέρει την δυνατότητα διαδικτυακής παραγγελίας του Leon Competition με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να κάνουν μια προ-παραγγελία στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://prebooking.cupraofficial.com και να περιμένουν μέχρι την άνοιξη του 2020 για τις πρώτες παραδόσεις. Οι οποίες θα γίνονται στα γραφεία της Cupra στην Ισπανία.

Related Articles

Η Skoda συμβάλλει στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών

cars

Ο Sebastien Loeb έβαλε σε κλίμα… WRC τον Λευτέρη Αυγενάκη

cars

Κάμερα στο εσωτερικό ελαστικού αποκαλύπτει έναν άγνωστο κόσμο (Video)

cars

Για η Tesla προχώρησε σε μήνυση κατά της Καλιφόρνια;

cars

Με 350 ίππους το MINI John Cooper Works GP της Manhart

cars

Ντριφτάροντας στον πάγο με την ηλεκτροκίνητη Ford Mustang (Video)

cars

H Alfa Romeo Giulia QV κόντρα στην BMW M4 και στο Audi RS5 (Video)

cars

Το ηλεκτρικό Tata Nexon EV κοστίζει από 17.850€

cars

Η Ford μοιράζεται αφιλοκερδώς δεδομένα αυτόνομης οδήγησης

cars