CARSNEWS
NEW MODELS

Ηλεκτροκίνητη και τετράθυρη η Ford Mustang Mach F

H Ford θέλησε να προικίσει την πρώτη ηλεκτροκίνητη πρόταση στην ιστορία της με το όνομα ενός πραγματικού θρύλου της αυτοκίνησης, κλείνοντας παράλληλα το μάτι σε εκείνους που έχουν ήδη ξεκινήσει να φλερτάρουν με την απόκτηση ενός SUV.

Ο λόγος για την Mustang Mach E, η οποία αν και σε επίπεδο ισχύος ή ακόμα και επιδόσεων θα μπορούσε να δικαιολογήσει το όνομά της, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και το υπέρμετρα πληθωρικό προφίλ δεν ανήκουν ανάμεσα σε εκείνα τα χαρακτηριστικά που περιμένει να συναντήσει κανείς από μια Mustang.

Αυτό, βέβαια, μπορεί να αλλάξει και μάλιστα σύντομα, κρίνοντας από τις φήμες που θέλουν την αμερικανική φίρμα να επεκτείνει την ηλεκτροκίνητη γκάμα της με ένα τετράθυρο coupe αντάξιο του ονόματος της Mustang.

H Mustang Mach F δείχνει να αποκαθιστά τις ισορροπίες στην ηλεκτροκίνητη γκάμα της Ford, επενδύοντας στην κλασική σιλουέτα ενός coupe που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να αποτελέσει μια από τις επόμενες γενιές του θρυλικού pony car.

Διαθέτοντας την εμπειρία από την αμφιλεγόμενη Mustang Mach E, η εξέλιξη ενός ηλεκτροκίνητο παράγωγου από την Ford δεν φαντάζει δύσκολη και ως εκ τούτου απίθανη.

Για την ώρα, πάντως, δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση ούτε φυσικά και η διάψευση της ύπαρξης ενός project το οποίο και θα οδηγήσει στην παραγωγή ενός αυτοκινήτου ικανού να μπολιάσει την ηλεκτροκίνηση με λίγη από τη μαγεία μιας πραγματικής Mustang.    

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Απίστευτο αλλά η Lamborghini έχει κατασκευάσει 10.000 Aventador

cars

To νέο τεύχος του Car and Driver κυκλοφορεί την 1/2!

cars

Η Volvo δείχνει το μέλλον με το Polestar Precept

cars

Επιβεβαιώνει το υπουργείο Εξωτερικών την επίσκεψη στελεχών της Volkswagen στη Θάσο!

cars

Γιατί οι πιλότοι της Formula 1 ίσως μπουν εθελοντικά σε… καραντίνα;

cars

Διχάζει το ηλεκτρικό κλασικό Fiat 124 των… 140.000 δολαρίων!

cars

Χρυσές λεπτομέρειες για τη Ferrari 488 Pista

cars

Ηρθε το CUPRA των 68.000 ευρώ!

cars

Nissan Leaf: O ηγέτης της ηλεκτροκίνησης

cars