CARSNEWS
NEW MODELS

Ηλεκτροκίνητο Ford Transit εντός του 2021


Η FORD ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ TRANSIT ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2021 ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗ MUSTANG MACH-E ΚΑΙ ΤΟ F-150.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 4/3/2020

Όπως έγινε γνωστό, η Ford θα θέσει σε διαδικασία παραγωγής το ηλεκτροκίνητο Transit, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται στην αγορά εντός του 2021. Προς το παρόν, δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες που να αφορούν στις μπαταρίες του, στην απόδοσή του ηλεκτροκινητήρα, στην αυτονομία του και στα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά του. Καθότι θα πρόκειται για ένα επαγγελματικό όχημα, η αυτονομία και η ικανότητα ταχείας φόρτισής του είναι σημαντικά στοιχεία.

Παρόλα αυτά, η Ford ανακοίνωσε ότι το νέο ηλεκτροκίνητο Transit θα χρησιμοποιεί το δίκτυο φόρτισης «FordPass» το οποίο επεκτείνεται διαρκώς στις ΗΠΑ και τον Καναδά (σημ.: προς το παρόν, εκεί υπάρχουν περίπου 35.000 παροχές σε περίπου 12.500 σημεία φόρτισης και στις δύο χώρες). Επίσης, ανακοινώθηκε ότι στον εξοπλισμό του θα περιλαμβάνεται η δυνατότητα δικτύου Wi-Fi 4G το οποίο θα βοηθά στον καλύτερο συντονισμό και την οργάνωση της επιμελητείας εταιρειών που θα θέλουν να έχουν μεγάλο αριθμό από οχήματα του νέου μοντέλου.   

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Tα δέκα Fiat Panda που έμειναν στην ιστορία (Video)

cars

Αυτό είναι το νέο Volkswagen Golf R

cars

Aνανέωση για τις Mercedes-Benz Coupe και Cabriolet

cars

Οριστικό: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6:00 το πρωί – Πότε και πώς επιτρέπεται

cars

Αξιωματικός της Τροχαίας κινείται ανάποδα σε μονόδρομο με ανασφάλιστο δίκυκλο (video)

cars

Στην Αθήνα η πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Mazda 2

cars

Koenigsegg Gemera: 1.700 ίπποι για τέσσερις επιβάτες!

cars

Οι Κινέζοι ενώνουν Mercedes και Volvo

cars

Με μήκος πάνω από 30 μέτρα και 26 τροχούς το πιο μακρύ αυτοκίνητο του κόσμου!

cars