CARSNEWS
NEW MODELS

Ηχείο bluetooth από εξάτμιση Porsche 911 GT3!

Η Porsche 911 GT3 είναι σίγουρα ένα από τα πιο…εύηχα σπορ αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στο δρόμο καθώς με επίπεδο εξακύλινδρο κινητήρα και κόφτη στις 9.000 rpm μπορεί να προσφέρει δυνατές ηχητικές συγκινήσεις. Η Porsche Design πιστεύει ότι μπορεί να μεταφέρει κάποια από αυτή την ακουστική χαρά σε ένα Bluetooth ηχείο, το οποίο μάλιστα πουλά για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3.500 ευρώ.

Μη γελιέστε. Η εξάτμιση της GT3 είναι πραγματικά λειτουργική. Χρησιμοποιεί το τελικό και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης ως αντηχεία που η Porsche Design διατείνεται ότι δημιουργούν έναν βαθύ ήχο. Θα έπρεπε να κάνουμε μια σύγκριση για να δούμε αν αυτό είναι αλήθεια, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, ακόμα και αν η εξάτμιση δεν έκανε τίποτα, το αποτέλεσμα δείχνει cool.

Όπως θα περιμένατε από οποιοδήποτε κομμάτι σύγχρονου εξοπλισμού hi-fi, το 911 Soundbar Black Edition διαθέτει Bluetooth, αναλογικές, ομοαξονικές και οπτικές εισόδους, έξοδο για subwoofer αλλά και τηλεχειρισμό. Φέρει επίσης έναν ενισχυτή 200 Watt, ο οποίος είναι κάτι περισσότερο από άφθονος για κάθε δωμάτιο αλλά και 2.1 Virtual Surround και αποκωδικοποιητές Dolby και DTS. Μην περιμένετε να το χρησιμοποιήσετε εν κινήσει, όμως αφού το ηχείο ζυγίζει περίπου 20 κιλά.

Είναι ακριβό; Απολύτως, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι συλλεκτικό καθώς μόλις 911 κομμάτια θα παραχθούν. Πάντως αν δεν μπορείτε να φτάσετε σε τέτοια επίπεδα τιμής η Porsche διαθέτει ένα μικρότερο ηχείο Bluetooth 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Peugeot e-Traveller σε βάζει στην πρίζα

cars

To ονειρικό αυτοκίνητο της Yamaha

cars

Πισωκίνητο και εξακύλινδρο το νέο Mazda 6

cars

Τελικός SUV League: Θα μπορέσει η βρετανική DBX να νικήσει την ιταλική Urus;

cars

Drag Race: Ποιο είναι το ταχύτερο μοντέλο της Tesla; (Video)

cars

Η συντήρηση της μπαταρίας του αυτοκινήτου στην εποχή της καραντίνας

cars

Το άδοξο τέλος μιας Porsche Taycan

cars

Mazda R360 Coupe: To best seller από τη Χιροσίμα

cars

«Dieselgate»: Πρόστιμο στη Volkswagen από τον Καναδά

cars