CARSNEWS
AUTONEWS

Η έκθεση της Φρανκφούρτης “μετακομίζει” στο Μόναχο.

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης έπαψε να υφίσταται. Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες, η Internationale Automobilausstellung (IAA) δεν θα λαμβάνει χώρα στην Φρανκφούρτη. Η έκθεση με την πλούσια ιστορία άρχισε να παρουσιάζει σημάδια φθοράς και η βιομηχανία αυτοκινήτου της Γερμανίας αποφάσισε να την “μετακομίσει” σε μία προσπάθεια τόνωσης του ενδιαφέροντος του κόσμου. Πού; Όπως ανακοινώθηκε, στο Μόναχο, το οποίο “κέρδισε” την μάχη με το Βερολίνο και το Αμβούργο.

Η IAA θα εξελιχθεί από μία πλατφόρμα αυτοκινήτου σε μία κινητικότητας. Επιπρόσθετα της γοητείας των αυτοκινήτων, θα πρέπει να γίνει η αρχική για την εξέλιξη της διοργανώτριας σε μία “έξυπνη” πόλη με ευφυή concepts μετακίνησης και ένα καινοτόμο δίκτυο μεταφοράς – βιώσιμο και σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του κόσμου. Το Μόναχο και το concept της πόλης πρόσφεραν τις καλύτερες συνθήκες γι’ αυτό κι έτσι, για την επανεκκίνηση της IAA – κατά τη γνώμη του συμβουλίου του VDA.

Αυτά αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση συμπληρώνοντας ότι το Μόναχο παρουσίασε το κέντρο της πόλης και κάποια πολύ ελκυστικά μέρη περιμετρικά του ως πιθανές τοποθεσίες για την επόμενη IAA το 2021. Η έκθεση της Φρανκφούρτης “πέθανε” λοιπόν. Ζήτω η έκθεση του Μονάχου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Renault Megane eVision. Το κλασικό hatchback… αλλιώς!

cars

Mercedes benz Vans & Trucks. Εκδήλωση με θέμα την ασφάλεια

cars

Πώς θα σου φαινόταν ένα κλασικό Defender με την “ψυχή” ενός Tesla;

cars

Fiat Panda 0.9 TwinAir CNG. Mε επίκεντρο την οικονομία

cars

Skoda. Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή χρήση του αυτοκινήτου κατά τη πανδημία

cars

McLaren 765LT. Όταν το ήδη ταχύ, γίνεται ταχύτερο!

cars

Hyundai Kona Hybrid. Τεχνολογική άνεση

cars

Jeep. Διαχρονική αξία και διαχρονικός σχεδιασμός

cars

Nissan: Το NISMO Festival επιστρέφει τον Δεκέμβριο στο Fuji Speedway

cars