CARSNEWS
NEW MODELS

Η ανανεωμένη BMW Μ5 είναι προ των πυλών

Μετά τη ανανέωση της σειράς 5 η BMW θα προχωρήσει και στο face lift της κορυφαίας M5. Αισθητικά οι αλλαγές θα ακολουθούν τη λογική αυτών των απλών εκδόσεων. Αυτό σημαίνει πως δεν θα αλλάξει ριζικά η εμφάνιση του μεγάλου και ταχύτατου σπορ sedan αλλά θα διαφοροποιείται αισθητά από την υπάρχουσα έκδοση.

Στην πράξη, όπως μπορούμε να δούμε και στην πολύ ρεαλιστική προσέγγιση της kolesa.ru θα πρέπει να περιμένουμε μια πιο μεγάλη και πιο εντυπωσιακή μάσκα. Σε συνδυασμό με επανασχεδιασμένους προβολείς και ενδεχόμενα και με άλλο σχεδιασμό των φώτων ημέρας. Τα οποία βέβαια θα είναι και αυτά LED.

Αλλαγές αναμένονται και στους προφυλακτήρες με το πίσω να ακολουθεί ενδεχόμενα τα πρότυπα της X5 M και να αποκτά έναν καινούργιο, πιο μεγάλο διαχύτη. Στο εσωτερικό οι αλλαγές θα εντοπίζονται στις λεπτομέρειες και στο τεχνολογικό εξοπλισμό που θα εναρμονιστεί με τα τελευταία δεδομένα της BMW.

Μηχανολογικά δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, εκτός και αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν να κάνει την εμφάνισή της μια M5 CS η οποία θα έχει και ένα ολοκαίνουργιο V8. Η στάνταρ έκδοση πάντως θα παραμείνει στα 600 PS και η Competition στα 625 PS, ενώ θα συνεχίσει και η ιδιαίτερα εξελιγμένη τετρακίνηση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μία Chevrolet Corvette Split Window με σύγχρονη καρδιά

cars

Ακατάλληλο για κυρίες: “Μένουμε σπίτι” χωρίς να αφήσουμε τη σέλα! (Video)

cars

Επίσημο: Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες

cars

Eντυπωσιακό: Hyundai-Kia παρουσιάζουν κιβώτιο που προβλέπει τις αλλαγές ταχυτήτων

cars

O Marc Marquez, εχει ένα γκαράζ γεμάτο BMW Μ, αξίας 1.000.000 ευρώ!

cars

Tesla Model Y: Ανανεωμένο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών

cars

«Καμπανάκι» της Greenpeace για τη μετάβαση στον ηλεκτρισμό – Τι απαντά η Volkswagen

cars

Η Mitsubishi δεν βιάζεται να επενδύσει στο νέο κλάδο της Renault για τα EV

cars

Αυτή είναι η εξωπραγματική Lamborghini Essenza SCV12

cars