CARSNEWS
NEW MODELS

Η ανανεωμένη Mercedes E-Class θα είναι στη Γενεύη. Μαζί με τρεις νέες AMG!

Η Mercedes έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό να δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις δοκιμές στις ΗΠΑ της ανανεωμένης έκδοσης της μεγάλης λιμουζίνας της, της E-Class. Η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης και θα είναι βέβαια ένα από τα πιο σημαντικά εκθέματα στο μεγάλο περίπτερο της μάρκας.

Οι αισθητικές αλλαγές θα είναι μάλλον περιορισμένες, καθώς θα κινηθούν στα τυπικά πλαίσια ενός facelift αυτού του τύπου. Έτσι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο εμπρός και το πίσω μέρος -προφυλακτήρες και ελαφρώς η μάσκα- καθώς και στα φώτα. Ανάλογη είναι και η λογική στο εσωτερικό, όπου η κύρια αναβάθμιση θα αφορά το MBUX που θα είναι πλέον αυτό της τελευταίας γενιάς.

Η σημασία αυτής της ανανέωσης δικαιολογείται από τις αλλαγές κάτω από το καπό, μιας και η ανανεωμένη E-Class θα έχει τουλάχιστον εφτά νέες plug-in υβριδικές εκδόσεις. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι τετρακίνητες και οι στέισον. Επίσης στη γκάμα θα προστεθούν και δύο νέοι κινητήρες, ένας δίλιτρος με ήπια υβριδική υποβοήθηση και 272 PS και ένας τρίλιτρος εξακύλινδρος σε σειρά με 367 PS.

Η ανανεωμένη E-Class θα έχει φυσικά και έκδοση AMG, ενώ ο εργοστασιακός βελτιωτής των Mercedes θα παρουσιάσει στη Γενεύη και δύο SUV με τα σήματά, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Mini θέλει κάτι μεγαλύτερο!

cars

«Καμπανάκι» της Greenpeace για τη μετάβαση στον ηλεκτρισμό – Τι απαντά η Volkswagen

cars

Ακατάλληλο για κυρίες: “Μένουμε σπίτι” χωρίς να αφήσουμε τη σέλα! (Video)

cars

Αυτή η Porsche 356 A Speedster του 1958 είναι πανέμορφη και πανάκριβη

cars

Ο απόλυτος οδηγός των αυτοκινήτων πόλης!

cars

Techtalk: Ο έλεγχος των ελαστικών (βίντεο)

cars

Νταλίκα “φρακάρει” σε διάβαση τρένου και ακολουθεί το μοιραίο (Video)

cars

Απίστευτο: Σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα για να πάρει οδηγίες! (Video)

cars

Ψάχνει τον αντι-Perez στο… Twitter!

cars