CARSNEWS
AUTONEWS

Η αποχώρηση Vettel πυροδοτεί ντόμινο εξελίξεων στην F1!

Η επιβεβαίωση της αποχώρησης του Sebastian Vettel από την Scuderia Ferrari ήταν δεδομένο πως θα είναι μονάχα το πρώτο από μία σειρά ντόμινο. Όταν μένει κενή μία θέση σε μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Formula 1 και οι μνηστήρες είναι πολυάριθμοι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι… μίας αλλαγής μύριες έπονται! Και αυτό ακριβώς επαληθεύεται μερικές ημέρες μόλις μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου της Ferrari με τον Γερμανό πιλότο. Οι Ιταλοί κινήθηκαν γρήγορα και βρήκαν τον αντικαταστάτη του Vettel στο πρόσωπο του Carlos Sainz Jr. Με συνοπτικές διαδικασίες, επέλεξαν τον παρτενέρ του Charles Leclerc για το 2021 και το 2022!

Σ.τ.Σ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πορεία του Carlos Sainz στην Formula 1 αντικατοπτρίζει τέλεια αυτήν του ειδώλου του – Fernando Alonso. Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής Alonso ξεκίνησε την καριέρα του στην Minardi (η οποία έγινε Toro Rosso κάποια χρόνια αργότερα), για να συνεχίσει στην Renault, την McLaren και εν τέλει, στην Ferrari. Ακριβώς το ίδιο μονοπάτι ακολούθησε και ο Sainz Jr.: Toro Rosso-Renault-McLaren-Ferrari!

Αυτό σημαίνει ότι μία θέση στην McLaren έμεινε κενή. Ο Landο Norris δεν έμεινε χωρίς teammate για πολύ καιρό όμως, αφού η αγγλική ομάδα έκλεισε πολύ γρήγορα τον Daniel Ricciardo. Το φλερτ μεταξύ των δύο είχε ήδη ξεκινήσει πριν αυτός επιλέξει την Renault για να συνεχίσει την καριέρα του μετά την Red Bull και αφού δοκίμασε την τύχη του με την γαλλική ομάδα, έπειτα από μία… όχι τόσο επιτυχημένη χρονιά, διάλεξε την McLaren. Άρα, η θέση στην Renault είναι κενή και κάπου εδώ σταματούν να πέφτουν τα ντόμινο καθώς μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι Γάλλοι δεν έχουν επιλέξει ακόμα τον αντικαταστάτη του Daniel Ricciardo. Για να δούμε λοιπόν, πώς θα εξελιχθεί το μεταγραφικό παζάρι για την επόμενη χρονιά, ενώ ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει  το πρωτάθλημα του 2020!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ετοιμάζεται η BMW X6 M

cars

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα

cars

Η Suzuki έχει πλάνα να μεγεθύνει το Jimny;

cars

Jeep Gladiator. Μαχητής της ερήμου

cars

Volkswagen Polo GTI. Η λογική συνέχεια.

cars

Ανανεωμένες Mercedes GLE & GLE Coupe

cars

Brabus Rocket 900. Διηπειρωτικός πύραυλος 900 ίππων!

cars

Nissan Ariya. To σχεδιαστικό του ταξίδι

cars

Η Porsche παρουσιάζει για πρώτη φορά την 55one “Little Bastard”.

cars