CARSNEWS
NEW MODELS

Η βασική έκδοση AMG της νέας Mercedes C-Class θα είναι τετρακύλινδρη

Προς τα τέλη της χρονιάς που διανύουμε η Mercedes θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της C-Class, που θα έχει τον εσωτερικό κωδικό W206 και στην πορεία εκτός από την κλασική της έκδοση αμαξώματος, αυτήν της λιμουζίνας θα παρουσιαστούν σταδιακά και οι άλλες εκδοχές της.

Φυσικά από τη γκάμα δεν θα λείψουν και οι εκδόσεις AMG, τόσο η εισαγωγική AMG C43, που μπορεί να λέγεται και C 53, όσο και η κορυφαία C63. Οι αλλαγές εδώ, τουλάχιστον για την πρώτη θα είναι σημαντικές. Και αυτό γιατί δεν θα είναι πλέον εξακύλινδρη, όπως τώρα που κινείται από τον bi-turbo V6 των 3.000 cc που αποδίδει 390 PS και 520 Nm, αλλά τετρακύλινδρη.

Κινητήρας της θα είναι o M139, δηλαδή αυτός των 2,0 lt της AMG A 45, που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετείται και κατά το διαμήκη άξονα. Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως στη νέα C-Class θα χρησιμοποιείται η πιο ισχυρή εκδοχή του, αυτή δηλαδή με τους 421 PS και τα 500 Nm, τα οποία θα καταλήγουν σε όλους τους τροχούς της.

Από πλευράς εμφάνισης δεν θα πρέπει να περιμένουμε επανάσταση αλλά εξέλιξη του γνωστού σχήματος, ενώ στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρχει, όπως άλλωστε και στην κορυφαία S-Class, που στην περίπτωση αυτή δίνει τον τόνο, μια μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Spyker αναγεννάται!

cars

Πολύ σκληρός για να πεθάνει: Ο diesel της VW επανέρχεται στο προσκήνιο (Video)

cars

Επιβεβαιώνει το υπουργείο Εξωτερικών την επίσκεψη στελεχών της Volkswagen στη Θάσο!

cars

Ανακοινώθηκε επίσημα η αναβολή των πρώτων τριών Grand Prix της σεζόν στη Formula 1 (upd)

cars

Νέα ανακοίνωση για την παραγωγή του Tesla Semi

cars

Αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης: Προσωρινή άδεια μετά την εξέταση

cars

Λιγότερες πλατφόρμες οχημάτων από τη Mercedes-Benz

cars

Kia iMT: Νέος ηλεκτρονικός συμπλέκτης για μηχανικό κιβώτιο!

cars

Η ιστορία της πιο ιδιαίτερης Porsche 911, της Targa! (video)

cars