CARSNEWS
NEW MODELS

Η ΒMW γίνεται η ίδια βελτιωτής της σειράς 8

H ΒMW παρουσίασε μια ειδική έκδοση της σειράς 8 της, η οποία ονομάζεται Edition Golden Thunder και αφορά και τις τρεις εκδόσεις αμαξωμάτων με τις οποίες είναι διαθέσιμη η σειρά 8, Δηλαδή το κουπέ, το κάμπριο και το Gran Coupe. Επίσης δεν συνδυάζεται μόνο με την κορυφαία εκδοχή της, την M850i xDrive αλλά και με τις 840i και 840d xDrive.

Βασικός στόχος της γερμανικής εταιρείας με την Edition Golden Thunder είναι να επιδείξει τις δυνατότητες του τμήματος Individual της, που μπορεί να ικανοποιήσει (σχεδόν) όλες τις απαιτήσεις των πελατών της μάρκας.

Έτσι οι ειδικές αυτές εκδόσεις της 8άρας είναι διαθέσιμες μόνο σε δύο αποχρώσεις του μαύρου προκειμένου να δημιουργείται μια όσο το δυνατόν πιο έντονη αντίθεση με τις λεπτομέρειες σε χρυσό -στο χρώμα του πολύτιμου μετάλλου είναι τόσο οι ζάντες όσο και οι εξωτερικοί καθρέφτες αλλά και η πίσω αεροτομή που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για το κουπέ.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το σπορ πακέτο M μαζί με τα αναβαθμισμένα φρένα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν οι ειδικές δερμάτινες επενδύσεις Merino της BMW Individual σε μαύρο χρώμα, λεπτομέρειες από χρυσό καθώς και τα πάντα απαραίτητα λογότυπα. Την εικόνα ολοκληρώνουν τα στοιχεία από κρύσταλλο αλλά και το ηχοσύστημα Diamond Surround της Bowers & Wilkins.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πράσινο φως για ένα SUV με τα σήματα της Smart

cars

Αθάνατο Tesla Model X «γράφει» 643.000 χιλιόμετρα και συνεχίζει

cars

Στην Ελλάδα τα ηλεκτροκίνητα van της Mercedes- Τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά

cars

Η πανδημία του κορωνοϊού θα καθυστερήσει την παρουσίαση των νέων Ferrari

cars

Το ιταλικό υβριδικό Wrangler είναι εδώ!

cars

Βρετανός… Πρίγκιπας στο Μονακό! (video)

cars

Τα πάντα για το νέο VW Tiguan. Στην Ελλάδα στα τέλη του 2020

cars

“Κινούμαι Ηλεκτρικά”: Αναλυτικά όλες οι κρατικές επιδοτήσεις για την ηλεκτροκίνηση

cars

Πώς η αμφίδρομη φόρτιση θα σώσει το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας;

cars