CARSNEWS
MOTONEWS

Η μοτοσυκλέτα του κατά Nolan Batman πάει σε δημοπρασία-θα φτάσει τα 1,8 εκατ. ευρώ

Ποιος θα ήθελε να έχει την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο Batman στην τριλογία του Nolan; Αν είσαι από εκείνους που απάντησαν αρνητικά μην συνεχίσεις. Οι υπόλοιποι πρέπει να μαζέψουμε 1,8 εκατ. ευρώ

Top Gear TEAM

Είναι μια από τις καλύτερες μοτοσικλέτες του κινηματογράφου και την οδηγούσε τόσο ο Batman όσο και η Catwoman στην τριλογία Dark Knight του Nolan και τώρα πωλείται. Είχε ξαναβγεί σε δημοπρασία το 2016 με εκτιμώμενη τιμή στα 70-90.000 ευρώ. Τελικά κατάφερε να επιτύχει τιμή 300.000 ευρώ. 

Την θέλω να την κάνω δώρο στην Catwoman

θυμάσαι τι ωραία που ήταν όταν η Hathaway ως Catwoman άνοιγε γκάζι πάνω στο μεταμοντέρνο δίτροχο; Αυτή λοιπόν η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε στις ταινίες The Dark Knight και The Dark Knight Rises προσφέρεται και πάλι σε δημοπρασία και αυτή τη φορά η αναμενόμενη τιμή πώλησης κυμαίνεται μεταξύ 900.000 ευρώ και 1,8 εκατ. ευρώ. Τρομερή αύξηση της αξίας της. 

batman batpod μοτοσυκλέτα

Αρχικά σχεδιάστηκε από τον σκηνοθέτη Chris Nolan, τον σχεδιαστή παραγωγής Nathan Crowley και τον μαέστρο των ειδικών εφέ Chris Corbould ως εναλλακτική λύση για το πραγματικά πολύ εξαιρετικό Tumbler Batmobile.

batman batpod μοτοσυκλέτα

Φυσικά, είναι χειροποίητη, με ειδικά κατασκευασμένο πλαίσιο/σασί,  και πάνελ από υαλοβάμβακα, ελαστικά 31 ιντσών που σχεδιάστηκαν αρχικά για αγώνες sprint car στις ΗΠΑ, και έναν κινητήρα Honda 750 κ.εκ. Το ψυγείο και τα υδραυλικά είναι προφανώς τοποθετημένα πίσω από τη σέλα, ενώ μπροστά υπάρχουν πλαστικά κανόνια με γαμάτο λέιζερ στόχευσης.

batman batpod μοτοσυκλέτα

Αυτό το Batpod είναι ένα από τα έξι που κατασκευάστηκαν για την τριλογία του Nolan, και οδηγήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον κασκαντέρ Jean-Pierre Goy κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

batman batpod μοτοσυκλέτα

Tο Batpod θα βγει σε δημοπρασία του Propstore που φιλοξενείται στο υπέροχο μουσείο Petersen στην Καλιφόρνια και προσπαθούμε να μαζέψουμε χρήματα. Στην καλύτερη θα φθάσουν μόνο για το ταξίδι, αλλά τουλάχιστον θα δούμε από κοντά το μουσείο Petersen.

Related Articles

Benelli TRK 702 και TRK 702X – Παρατείνεται η προσφορά για τις βαλίτσες

cars

Η μηχανή του «Εξολοθρευτή» είναι ένα μηχανοκίνητο φουτουριστικό ποίημα

cars

CFMOTO 800MT Explorer – Νέα και αναβαθμισμένη έκδοση

cars

Η KTM θέλει να αγοράσει τη «Ferrari των μοτοσυκλετών»

cars

Ducati: Νέα επετειακή έκδοση για τη Monster

cars

H μηχανή για να φύγεις μακριά απ’ όλα με… στιλ

cars

Νέα Σμύρνη: Καταδίωξη και σύλληψη 2 ανήλικων για κλεμμένη μοτοσυκλέτα και ναρκωτικά (vid)

cars

Ειδική προσφορά για το Μάιο για τη Moto Guzzi V85 TT

cars

QJMOTOR SRT 800X: Νέα Adventure Bike με τιμή 8.295 €

cars