CARSNEWS
NEW MODELS

Η νέα BMW M4 σηκώνει μανίκια

Η χθεσινή παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 4 Coupe άνοιξε έναν νέο κύκλο συζητήσεων για το σχεδιαστικό μονοπάτι που η βαυαρική φίρμα επέλεξε να ακολουθήσει, γιγαντώνοντας την περίφημη μάσκα νεφρών που ούτως ή άλλως χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της.

Την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς σχολίαζαν ως απλή παρατηρητές το νέο σχεδιαστικό trend που πρόκειται να ακολουθήσει η BMW, κάποιοι άλλοι – περισσότερο ειδικοί από εμάς, ακόνισαν τις ψηφιακές πένες τους και ρίχτηκαν στη μάχη της δημιουργίας της πολυαναμενόμενης BMW M4.

Το αποτέλεσμα φυσικά τους δικαιώνει, μιας και η εικόνα της νέας BMW M4 είναι άκρως γοητευτική, περικλείοντας την αμφιλεγόμενη μάσκα νεφρών με στοιχεία που προδίδουν τον «πολεμικό» χαρακτήρα της.

Αν είναι πολύ νωρίς ώστε να μιλήσουμε για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, δεδομένη θεωρείται η παρουσία του straight six κινητήρα των 3,0 λίτρων κάτω από το καπό του της νέας BMW M4 Coupe, η απόδοση του οποίου θα ξεπερνά τους 500 ίππους.

Μένει να αποδειχθεί αν η BMW θα χρειαστεί τη συνδρομή ενός ηλεκτροκινητήρα για να καταστήσει… βιώσιμα τα συγκεκριμένα επίπεδα ισχύος ή αν η συγκεκριμένη M4 θα αποτελέσει το τελευταίο ανέγγιχτο από τη μάστιγα της ηλεκτροκίνησης δείγμα του είδους της.

Και επειδή από την γκάμα της BMW Σειράς 4 δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα cabrio, έστω και με σκληρή αναδιπλούμενη οροφή, οι σχεδιαστές της X-TOMI Design φρόντισαν ώστε να καταθέσουν χωρίς καθυστέρηση τη δική τους πρόταση.   

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πως η Tesla “τσίμπησε” από άλλες εταιρίες 354 εκατομμύρια μέσα στην κρίση;

cars

Μειώνονται οι πωλήσεις της Tesla στη Ευρώπη

cars

Η ανάρτηση της νέας Rolls-Royce Ghost (Video)

cars

Αυτό είναι το ισχυρότερο τετρακύλινδρο Ariel Atom

cars

Από τα 399 ευρώ ο φορτιστής ID Wallbox της Volkswagen

cars

Νέα Abarth 595 Scorpioneore και 595 Monster Energy Yamaha

cars

Η Ford εξετάζει υπομάρκες με τις επωνυμίες Mustang και Bronco

cars

Citroen: Επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια

cars

Το υδρογονοκίνητο H2X είναι η εκδίκηση των καγκουρό

cars