CARSNEWS
AUTONEWS

Η νέα Ghost θα είναι η “πιο αγνή έκφραση” της Rolls-Royce μέχρι σήμερα!

Όσο η Rolls-Royce συνεχίζει να εργάζεται πυρετωδώς πάνω στη νέα γενιά της Ghost, ο επικεφαλής της αγγλικής φίρμας Torsten Muller-Otvos αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό ένα πολύ μικρό teaser ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για τον πολυαναμενόμενο, σε συγκεκριμένους κύκλους, αντίπαλο της Bentley Flying Spur. Μαζί με το εξαιρετικά… λακωνικό σκίτσο που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία, ο Muller-Otvos έδωσε στη δημοσιότητα και ένα σύντομο γράμμα με το οποίο περιγράφει την δεύτερη γενιά της Ghost ως την “πιο αγνή έκφραση της Rolls-Royce μέχρι σήμερα” και δηλώνει ότι αναπαριστά μία τάση προς τον μινιμαλισμό.

Η νέα γενιά του μοντέλου, που από το 2009 οπότε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά έγινε το πιο δημοφιλές στην γκάμα της Rolls-Royce, χρειάστηκε 5 χρόνια για να φτάσει στο σημείο να πληροί τα υψηλότατα standards που έχει θέσει η εταιρία και θα χρησιμοποιεί την ίδια αλουμινένια αρχιτεκτονική στην οποία βασίζονται οι Phantom και Cullinan. Σύμφωνα με  τον Muller-Otvos δε, τα μοναδικά στοιχεία που μεταφέρθηκαν από το μοντέλο που αντικαθίσταται στο νέο, είναι το διάσημο Spirit of Ecstasy και οι ομπρέλες. Κατά τα άλλα, μιλάμε για μία ολοκαίνουρια Ghost που περιγράφεται επίσης ως “το απόσταγμα των πυλώνων της μάρκας σε ένα όμορφο, μινιμαλιστικό αλλά πολυπλοκότατο προϊόν που είναι σε πλήρη αρμονία με τις ανάγκες των πελατών με την εποχή που ζούμε”… ότι κι αν σημαίνουν όλα αυτά!

Σε κάθε περίπτωση, η νέα Rolls-Royce Ghost θα παρουσιαστεί με ένα ψηφιακό event αργότερα μέσα στην χρονιά, αν και ο Muller-Otvos δήλωσε ότι προηγουμένως, θα δημοσιευτεί μία σειρά animations που θα μας δώσουν μία ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε ως την απόλυτη έκφραση της μάρκας…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Επίσημη επιβεβαίωση της ισχύος για την Mercedes-AMG A45 (vid)

cars

Το SSC Tuatara ακούγεται… δαιμονισμένο!

cars

Γερμανός στρατιώτης δρούσε ως μυστικός πράκτορας της Ρωσίας

cars

Νέα Skoda Fabia. Ανανεώνεται πλήρως

cars

Το Jeep Gladiator XMT είναι έτοιμο για μάχη.

cars

Νέο Hyundai Kona: Συνολικά αναβαθμισμένο και με αυξημένη αυτονομία στην ηλεκτρική έκδοση

cars

Hyundai Tucson N Line. Η σπορ πλευρά του.

cars

Honda Forza. Με περισσότερες επιλογές

cars

Volkswagen T-Rug: ένας αντίπαλος για το Land Rover Defender

cars