CARSNEWS
AUTONEWS

Η νέα Jaguar XJ θα εστιάζει στην “παράδοση και την γαλήνη”!

Ολόκληρος ο κόσμος είχε πατήσει το κουμπί της παύσης αλλά ενώ είμαστε με το δάχτυλο πάνω από το “Play”, ας θυμηθούμε για μία στιγμή ότι η Jaguar XJ θα αναγεννηθεί σύντομα ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό sedan και ότι η νέα γενιά του αγγλικού, ιστορικού μοντέλου είναι πραγματικά κάτι που αξίζει να περιμένουμε. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσο σύντομα είναι το “σύντομα” αλλά ο επικεφαλής της Jaguar, Julian Thomson, δήλωσε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα προσφάτως:

Θα είναι πολύ πολυτελής και ένα πολύ, πολύ γαλήνιο μέσο μεταφοράς. Δεν είναι ούτε υπερβολικά επιδεικτική, ούτε υπερβολικά ακριβή.

Θα είναι ένα αυτοκίνητο με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις έναν συναισθηματικό δεσμό. Δεν θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να κάθονται στα πίσω καθίσματα και να τους οδηγούν. Φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έτσι, αλλά στην τελική, γνωρίζουμε ότι αυτά τα αυτοκίνητα υπάρχουν για να τα οδηγούν και να τα απολαμβάνουν οι ιδιοκτήτες τους.

Ο Thomson προσπαθεί όπως βλέπεις να αποφύγει την αποκάλυψη οποιασδήποτε ουσιαστικής πληροφορίας καθώς στόχος της αγγλικής εταιρίας είναι να μας “σοκάρει” με την αποκάλυψη της νέας XJ και αυτό είναι εφικτό μόνο αν είμαστε στο σκοτάδι σχετικά με το επερχόμενο μοντέλο. Αυτό που κυκλοφορεί όμως, είναι ότι η XJ θα γίνει το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jaguar έπειτα από την I-Pace και πως θα βασίζεται σε μία νέα πλατφόρμα ονόματι MLA η οποία υποστηρίζει και υβριδικά κινητήρια σύνολα. Απλά περιμένουμε να δούμε τι “εξαιρετικό” έχει κάνει η Jaguar με την XJ και πώς θα στέκεται αυτή απέναντι στο γερμανικό κατεστημένο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Hyundai Kona N πλησιάζει και έχει άγριες διαθέσεις.

cars

Γερμανός στρατιώτης δρούσε ως μυστικός πράκτορας της Ρωσίας

cars

Ford. Mε Power-Up ενημερώσεις λογισμικού η νέα Mustang Mach-E και όλα τα νέα μοντέλα της Ford

cars

Volkswagen ID.7 Tourer: Πρεμιέρα για το ευρύχωρο ηλεκτρικό estate

cars

Νέα Mercedes-Benz C-Class. Επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια στη κατηγορία της και όχι μόνο

cars

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μύθοι και αλήθειες

cars

Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1, εκκενώνεται το κτίριο

cars

Όταν ο Ayrton Senna δήλωνε εμφατικά την άφιξη του!

cars

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Μεγάλο και μοναδικό ρεκόρ

cars