CARSNEWS
AUTONEWS

Η οικογένεια της Porsche 911 θα αποκτήσει σύντομα ένα νέο μέλος!

Βήμα-βήμα, η Porsche εμπλουτίζει την γκάμα της 911 με νέες εκδόσεις. Αυτό δεν είναι νέο καθώς αποτελεί πάγια στρατηγική της γερμανικής εταιρίας. Αυτό που αποτελεί νέο, είναι ότι το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας θα είναι η 911 Targa που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 18 Μαΐου. Επιτέλους! Όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά επειδή οι εξελίξεις σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν αναγκάσει την Porsche να αναβάλλει την επίσημη παρουσίαση της 911 Targa όχι μία, αλλά δύο φορές.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, η αποκάλυψη της Targa επρόκειτο να λάβει χώρα στην έκθεση του Πεκίνου αλλά η διοργάνωση αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ως εναλλακτική προτάθηκε το Porsche Tennis Grand Prix αλλά ούτε αυτή η λύση προχώρησε αφού αυτή η διοργάνωση ακυρώθηκε. Το μουσείο δε, ήταν κλειστό για προφανείς λόγους. Κάπως έτσι καταλήξαμε στο Plan C που δεν είναι άλλο από την διαδικτυακή παρουσίαση του νέου μοντέλου – κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο να  πάει στραβά εκτός κι αν καταρρεύσει ο παγκόσμιος ιστός! Έχουμε λοιπόν την ημέρα, έχουμε και το μέρος. Τώρα μένει να δούμε την ολοκαίνουρια 911 Targa.

Αυτή όμως δεν θα είναι το μοναδικό μοντέλο που θα παρουσιαστεί στο προσεχές μέλλον από την Porsche, αφού όπως αποκαλύφθηκε, στις 2 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της και μία νέα, ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα προς το παρόν. Έκπληξη.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ford Explorer Plug-In Hybrid. Παντός καιρού και εδάφους

cars

Το 2022 η νέα BMW X1.

cars

Νέα Mercedes-Benz GLA. Έτοιμη η δεύτερη γενιά

cars

Πώς θα είναι το πρώτο SUV της Ferrari;

cars

Εθισμένος στο πόκερ ο Νεϊμάρ – Έπαιζε στην γιορτή της κόρης του

Bury

Η Ε.Ε. απαγορεύει το φωτιζόμενο Spirit of Ecstasy της Rolls-Royce.

cars

30 χρόνια Renault Clio. Η μούσα συγκινεί ακόμη

cars

Μητέρα από τη Θεσσαλονίκη έκανε δώρο ζωής στον 35χρονο γιο της – Του δώρισε τον νεφρό της

cars

Νέα Porsche 911 GT3. Με 510 ίππους και αγωνιστικά γονίδια.

cars