CARSNEWS
AUTONEWS

Η παραγωγή της McLaren 600LT Spider ολοκληρώνεται με την Segestria Borealis by MSO!

Στις αρχές του έτους η McLaren παρουσίασε την 600LT Spider ως την… ανοιχτή εναλλακτική για όποιον δεν πρόλαβε την coupe ή απλά προτιμά την McLaren του χωρίς οροφή. Σχεδόν 4 μήνες μετά, η παραγωγή της 600LT Spider ολοκληρώνεται και για να γιορτάσει το γεγονός, το τμήμα McLaren Special Operations της αγγλικής φίρμας περιποιήθηκε τα τελευταία 12 παραδείγματα δημιουργώντας την “Segestria Borealis” ειδική έκδοση. Μία έκδοση που αντλεί επιρροές από την δηλητηριώδη, segestria florentina αράχνη και εντυπωσιάζει με την εμφάνιση της.

Το πρώτο που έκανε η MSO, ήταν να “ντύσει” την 600LT Spider σε αυτό το πανέμορφο, πράσινο χρώμα που στο φως παρουσιάζει εκτός από πράσινες, μωβ και βαθυκόκκινες αποχρώσεις. Στη συνέχεια, διακόσμησε το αμάξωμα με ένα ζεύγος ριγών σε Napier Green χρώμα, που διατρέχουν το μήκος της 600LT Spider ενώ το ίδιο έντονο πράσινο χρησιμοποιείται για να τονιστούν διάφορα στοιχεία του bodykit, στις δαγκάνες των φρένων και για την δημιουργία των περίτεχνων ιστών στους καθρέφτες και την πίσω αεροτομή. Το μοτίβο συνεχίζεται και στο εσωτερικό ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η 600LT Spider Segestria Borealis εξοπλίζεται με το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins, αισθητήρες παρκαρίσματος και το MSO Clubsport πακέτο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ελαφριά, ανθρακονημάτινα καθίσματα, μπουλόνια τιτανίου και άφθονο carbon τόσο στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα.

Κατά τα άλλα, πρόκειται για μία… κλασική 600LT Spider, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά της. Ο twin-turbo V8 των 3,8 λίτρων εξακολουθεί να παράγει 600 ίππους και 620 Nm ροπής, τα οποία προσπαθεί να περάσει στον δρόμο μέσω ενός 7-τάχυτου, αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη και εν τέλει, τους τροχούς του πίσω άξονα. Το σπριντ στα 100 km/h από στάση ολοκληρώνεται σε 2,8 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα είναι 324 km/h αλλά αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα καθώς ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω το πόσο όμορφη είναι η Segestria Borealis!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Volvo Safe Summer. Για να είναι το Volvo σας στη κατάσταση που πρέπει

cars

Jimny, G63 AMG και Wrangler αναμετρούνται εκτός δρόμου!

cars

Μαρούν Ίσα: Το Ισραήλ επιβεβαίωσε τον θάνατο του υψηλόβαθμου στρατιωτικού διοικητή της Χαμάς

cars

Jeep Eco Bonus. Με σημαντικό όφελος 

cars

Nέο Volkswagen T-Roc R. Aγριεμένο

cars

Lamborghini SCV12. Το υπερόπλο της Squadra Corse για την πίστα!

cars

Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Καναδά: Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου αντηχεί ζωντανό σε όλη την οικουμένη

cars

Η Subaru ετοιμάζει το νέο WRX STI με 400 ίππους για το 2021!

cars

Η νέα BMW 128ti προσφέρει κίνηση μπροστά και 265 ίππους!

cars